Έρχεται το Outer Rim για το Star Wars Battlefront

Smiley face

Για τους fans του Star Wars Battlefront πρόκειται να κυκλοφορήσει το καινούργιο DLC του παιχνιδιού μέσα στον Μάρτιο με τον τίτλο “Outer Rim”. Το νέο DLC θα περιλαμβάνει τέσσερις καινούργιους maps, δύο heroes και ένα “Extraction” game mode. Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τα νεοπροστιθέμενα χαρακτηριστικά στο expansion (Με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις περίεργες χορογραφίες των κακών όταν δολοφονούνται), αλλά δεν εξηγεί καθόλου, τι θα περιέχει το νέο “Extraction” game mode.

Ωστόσο, η EA έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με το “Extraction” game mode καθώς και για τα υπόλοιπα προαναφερθέντα add –ons, στο επίσημο site της εδώ. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι :

“ Οι δυνάμεις των Επαναστατών διείσδυσαν σε ορισμένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του Outer Rim με σκοπό να παραλάβουν και να μεταφέρουν ένα πολύτιμο φορτίο με πόρους. Η όλη ιδέα του “Extraction” game mode περιλαμβάνει την μεταφορά του φορτίου αυτού στο διαστημόπλοιο πριν τελειώσει ο προβλεπόμενος χρόνος. Παράλληλα, οι δυνάμεις της Αυτοκρατορίας καταφτάνουν στο ίδιο σημείο με απώτερο σκοπό να σταματήσουν τους Επαναστάτες από το να φτάσουν στο extraction point, δηλαδή στο διαστημόπλοιό τους.”

Το όλο concept ακούγεται ενδιαφέρον και σίγουρα αξίζει κάποιος να δοκιμάσει το συγκεκριμένο game μαζί με όλα τα επερχόμενα DLC’s. Να αναφερθεί ότι οι νέοι maps λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στα εργοστάσια του Sullust και μέσα στο παλάτι “Jabba the Hutt’s Tattoine”. Οι δύο νέοι ήρωες ονομάζονται Greedo και Nien Nunb. Έως τώρα δεν έχει ακουστεί τίποτα για την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του expansion, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts