Έρχεται το Super Mario Minecraft: Wii U Edition

Smiley face

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Super Mario Minecraft: Wii U Edition θα κάνει την εμφάνισή του επίσημα σε λίγες μέρες (μερικοί τρελαμένοι θα αναφώνησαν ήδη τη λέξη “επιτέλους”). Πιο συγκεκριμένα, το theme του Super Mario θα εντυπωσιάσει τους gamers μόνο στην έκδοση του Wii U. Στις 18 Μαΐου η εταιρία Nintendo επρόκειτο θέσει σε κυκλοφορία ένα update για το Minecraft: Wii U Edition όπου θα περιλαμβάνεται ένας θαυμαστός κόσμος γεμάτος από textures του Super Mario (ή αλλιώς Super Mario σε τουβλάκια – edition !!!). Αξιοσημείωτο είναι, πάντως, το γεγονός ότι πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία μεταξύ της Nintendo, της Mojang και της Microsoft, κάτι το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα στο τελικό αποτέλεσμα.

Ένα in - game δείγμα του νέου update Super Mario Minecraft: Wii U Edition !!!

Ένα in – game δείγμα του νέου update Super Mario Minecraft: Wii U Edition.

Τι να περιμένει κανείς σε γενικές γραμμές στο νέο update ??

Το παραπάνω πακέτο δίνει τη δυνατότητα να απομακρύνεις / πολεμάς τους Hammer Bros και τους Dry Bones με τον ίδιο τρόπο που απωθείς τους Creepers και τα Zombies. Επιπρόσθετα, υπάρχει ένας pre – made κόσμος του Super Mario καθώς και το κλασσικό soundtrack που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια στις παλιές κονσόλες. Αναλυτικότερα, οι χαρακτήρες και το soundtrack είναι εμπνευσμένα από το Super Mario World, το Super Mario 64 και το Super Mario Sunshine. Στη συνέχεια, παρατίθεται ένα σύντομο βίντεο ενός λεπτού, όπου παρουσιάζονται συνοπτικά όλα όσα επρόκειτο να συναντήσει όποιος παραλάβει το update.

Συνολικά, στο νέο update θα συναντήσει κανείς πάνω από 40 Super Mario skins (Χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Mario, τον Luigi, την Princess Peach καθώς και τον Bowser, τον Wario και τους επτά ακόλουθους του Bowser). Εκείνο το χαρακτηριστικό, όμως, που δίνει έναν τόνο δημιουργικότητας αφορά τη δυνατότητα του gamer να προσαρμόζει ξανά και ξανά, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη φαντασία του, τον υπέροχο κόσμο του Super Mario Minecraft: Wii U Edition

Ολοκληρώνοντας, να αναφερθεί ότι στην ουσία έμεινε μηδαμινός χρόνος αναμονής μέχρι την κυκλοφορία του νέου update στο Wii U. Ας βάλουμε, λοιπόν, τη φαντασία μας να οργιάσει και να ανακατασκευάσουμε “μυθικά” Super Mario – δημιουργήματα στον κόσμο του Minecraft.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts