Eresys – Επίσημη Η Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Smiley face

[Author: Stelios Laoudis]

Σύντομα, έρχεται η ώρα να ξεκαθαρίσεις αυτό το ζήτημα…

 

Έχουμε βρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την αποστολή. Δεν μπορούμε να σου πούμε τα πάντα λόγω του χρόνου που έχουμε, αλλά είναι απλό σε λόγο.

Ένα απ’ τα εξορισμένα μέλη της ομάδας μας έσπειρε το θάνατο και το χάος σε μια από τις περιοχές που λειτουργούμε. Ένα νησί απομονωμένο από το πολιτισμό. Αυτό το συγκεκριμένο μέλος άνοιξε ένα Void Portal, φέρνοντας πολλαπλά τέρατα που σκότωσαν κάθε ζωή που υπήρχε εκεί, συμπεριλαμβανομένου τον φταίχτη μας. Είναι ένα πολύπλοκο θέμα που άμα δεν το σταματήσουμε θα προκαλέσει περισσότερα θέματα για όλους μας. Για αυτό η μόνη επιλογή είναι να στείλουμε μια ομάδα να καθαρίσει το χάλι αυτό.

Εσύ και άλλα τρία άτομα θα μεταφερθείτε στο νησί για να εκτελέσετε μια τελετή που θα κλείσει τη πύλη αυτή μια και καλή. Δεν μπορούμε να σας εφοδιάσουμε τα αντικείμενα αυτά, οπότε σκοπός σας είναι να εξερευνήσετε κάθε γωνία και κάθε περιοχή για να τα βρείτε. Όμως δεν θα είναι τόσο απλό. Θα πρέπει να έχετε τη προσοχή σας στα διάφορα τέρατα που παραμονεύουν πίσω από κάθε δέντρο, και κάθε σπίτι. Και το πιο σημαντικό απ’ όλα, μείνετε μαζί σχεδόν σε κάθε στιγμή. Μόνο με τη συνεργασία και την επικοινωνία θα μπορέσετε να φέρετε αυτό το χάος σε ένα τέλος.

Αυτά από εμάς για τώρα. Θα σας ενημερώσουμε για την αποχώρηση σας. Ετοιμαστείτε όσο πιο πολύ γίνεται, διότι μπορεί και να μην γυρίσετε ζωντανοί. Σας ευχόμαστε μόνο καλή τύχη…

 

Το αναμενόμενο Ελληνικής παραγωγής Indie game ονόματι Eresys, δημιούργημα του Άρη Δραγώνη υπό την ονομασία Dragonis Games, ετοιμάζεται για την μεγάλη του κυκλοφορία στις ακόλουθες εβδομάδες! Το νέο trailer που ανέβηκε στο Youtube κανάλι, μαζί με την επίδειξη του ατμοσφαιρικού κόσμου εμπνευσμένο από τη μυθολογία του Χ.Φ Λάβκραφτ (H.P Lovecraft), ανακοίνωσε και την ημερομηνία άφιξης του τρόμου που οι παίκτες θα ζήσουν: 20 Απριλίου στο Steam σε Early Access.

Στο Eresys, τέσσερα άτομα θα πάρουν τον ρόλο μελών μιας αίρεσης και θα βρεθούν σε ένα απομονωμένο νησί με τίποτα παρά μυστηριώδης τέρατα που θα έχουν όρεξη να σας σκοτώσουν. Η συνεργασία είναι σημαντική στην αποστολή, διότι θα πρέπει να οργανώσετε τακτικές και σχέδια για να μείνετε ένα βήμα πιο μπροστά απ’ τον θάνατο όσο βρίσκετε αντικείμενα που θα σας χρειαστούν για την επιβίωση και το κύριο σκοπό της αποστολής σας.

Εμπνευσμένο από παιχνίδια σαν το Phasmophobia και DEVOUR, το Eresys θα δημιουργήσει μια φανταστική εμπειρία όπου κάθε playthrough θα προοδεύει και διαφορετικά, χάρη σε μερικά mechanics του:

  • Σύστημα Δυναμικού Ήχου και Stealth: Δεν είστε μόνοι σας σε αυτό το νησί. Μυστηριώδες τέρατα περπατάνε σε κάθε γωνία του μέρους αυτού, και δεν προτείνεται να τα αντιμετωπίσετε μέτωπο με μέτωπο. Αντίθετα, θα χρειαστεί να κινηθείτε προσεκτικά και αργά για να μειώσετε τον ήχο που προκαλείται. Και μπορεί αν δεν σας ακούσουν να ζήσετε για λίγο περισσότερο…
  • Adaptive και Aggressive AI: Θυμάστε το Xenomorph του Alien: Isolation, που θεωρείται να έχει ένα απ’ τα καλύτερα AI στο gaming; Φανταστείτε αυτό αλλά να σε βάζει σε ακόμη περισσότερη πίεση κάθε δευτερόλεπτα. Με κάθε βήμα και επιτυχία της ομάδας σας, τα τέρατα γίνονται ολοένα πιο έξυπνα και επιθετικά, και μπορούν ακόμη να δουλέψουν μαζί για να φέρουν τέλος στην αποστολή. Η μόνη λύση είναι να είστε πάντα προσεκτικοί σε κάθε βήμα και να προσαρμόζεστε σε κάθε κατάσταση.
  • Ξεχωριστοί Εχθροί: Κάθε φρικιαστικό τέρας που παραμονεύει σε αυτό το νησί είναι ξεχωριστό με τη δικιά του συμπεριφορά και τρόπο που θα επιτεθεί στην ομάδα, οπότε θα πρέπει να μάθετε τις συμπεριφορές του καθενός για να εφαρμοστεί η απαραίτητη αυτοάμυνα.
  • Μυστικά και Τυχαία Events: Στο δρόμο, μπορεί η μοίρα σας να βρεθεί σε κάτι πολύ ενδιαφέρον και θετικό, η κάτι που θα κάνει τα πράγματα δύσκολα. Το νησί κρύβει πολλά μυστικά που μπορούν να προκαλέσουν τυχαία και διάφορα γεγονότα, και δεν θα είναι κακή ιδέα να τα εξερευνήσετε. Απλά προσέχετε μην γίνει κάτι το κακό…
  • Διαφορετικά Endings: Η απόδοση της ομάδας και κάθε απόφαση που παίρνετε θα προκαλέσει και διαφορετικά Endings που θα προσδιορίσουν τη μοίρα όλων σας, και πιθανότατα του νησιού μαζί. Έχετε το θάρρος να βρείτε το καλύτερο Ending και να ολοκληρώσετε την αποστολή με απόλυτη επιτυχία;

 

Μπορούμε να πούμε πολλά, όμως τα λόγια είναι περιττά. Η αντίστροφη μέτρηση για το Eresys ξεκίνησε. Σημειώστε στα ημερολόγια σας την ημερομηνία που ο νέο εφιάλτης θα έρθει να μας συντρίψει. 20 Απριλίου είναι η ημέρα που σχεδόν κάθε ελπίδα θα σβηστεί απ’ την ψυχή σας…

…ΟΚ, θα το παραδεχτούμε πως δεν είναι όλοι που έχουν ημερολόγια για τέτοιες καταστάσεις, οπότε το μόνο που χρειάζεστε να κάνετε είναι να κάνετε Wishlist το παιχνίδι στο Steam. Αυτό μόνο, και θα ενημερωθείτε μέσω Email για την κυκλοφορία του!

Μικροβιογραφικό της Dragonis Games:

Ο Άρης Δραγώνης είναι ο ιδρυτής του solo Studio ονομάτι Dragonis Games. Ιδρυμένο το 2019 με κέντρο τη Λάρισα και με τη βοήθεια του Alexander Gorbenko (Marketing Director) και Θεοφάνη Γαβριηλίδη (Public Relations και Community Manager), η Dragonis Games είναι γνωστή για την κυκλοφορία του δημοφιλές παιχνιδιού The Shore, ενώ μαζί με το Eresys ετοιμάζεται και για μελλοντικά projects που βασίζονται στον επεκταμένο κόσμο του H.P Lovecraft.

7

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts