Έρευνα που δείχνει τι παίζουν Female Gamers

Smiley face

Αναλυτική εταιρεία Quantic Foundry διεξήγαγε μια έρευνα στην οποία συμμετείχαν συνολικά 270.000 Gamers από 190 χώρες. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αναφέρουν τα εννέα αγαπημένα τους παιχνίδια: γενικά που έχουν παίξει, παιχνίδια που πρόσφατα παίξανε και οποία από αυτά παίζουν ακόμα και τώρα κατά την διάρκεια της έρευνας. Από όλο το σύνολο των απαντήσεων οι ερευνητές επέλεξαν εκείνες που απαντήθηκαν από female gamers. Δείτε τα αποτελέσματα :

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία η συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών λατρεύει να παίζει το είδος “τρεις σε μια σειρά” δηλαδή παιχνίδια όπως το Candy Crush Saga, το Bejeweled και το Farm Heroes Saga.

Ελαφρώς κατώτερο από το πιο δημοφιλές είδος είναι οι προσομοιωτές ζωής όπως : εννοείται το The Sims, το Harvest Moon, το Animal Crossing, το Story of Seasons, το Stardew Valley.

WoW or SWOTR

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία είναι πως στο Star Wars: The Old Republic έχετε περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε μια κοπέλα απ ότι στο δημοφιλέστερο παιχνίδι στο είδος, το World of Warcraft, όπου το ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού ανέρχεται σε: 29% και 23% αντίστοιχα.

Open World Genre

Το αγαπημένο παιχνίδι που κατατάσσεται στην κατηγορία Open World, τα περισσότερα κορίτσια προτίμησαν το Assassin’s Creed: Syndicate παρά το Dragon Age: Inquisition.

Μπορείτε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της έρευνας Female Gamers από την επίσημη ιστοσελίδα Quantic Foundry

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts