Εξωσκελετοί με μειωμένες τιμές από την Hyundai

Smiley face

Η Hyundai ίσως λύσει το πρόβλημα της αναπηρίας.

Πολλοί σπουδαίοι, αλλά και καθημερινοί άνθρωποι στα χρόνια μας, πάσχουν από κάποια αναπηρία στα πόδια που δυστυχώς τους κοστίζει την κίνηση. Οι εξωσκελετοί δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο καθώς υπάρχουν αρκετά χρόνια τώρα.Παρ’ όλα αυτά, το κόστος είναι αστρονομικό ακόμη και για ιδιώτες. Η Hyndai όμως φαίνεται πως προσπαθεί να επιλύσει το θέμα αυτό πιστεύοντας πως ίσως μπορεί να μειώσει το μεγάλο αυτό κόστος και να δώσει ένα από τα δώρα της ζωής, την κίνηση, πίσω στους ανθρώπους που βρίσκονται στα αναπηρικά καροτσάκια.

Εξωσκελετοί με μειωμένες τιμές από την Hyundai

Ο Σκελετός της ,ονόματι H-Mex,βρίσκεται υπό-ανάπτυξη ενώ οι πατερίτσες που διαθέτει δεν θα είναι μόνο για να τον δίνουν ισορροπία άλλα πατώντας ένα από τα αρκετά κουμπιά που διαθέτει για πολλούς σκοπούς             ( ανέβασμα σκάλας, κατέβασμα σκάλας, να καθίσει κάποιος, η ακόμη και να σηκωθεί ) θα μπορεί να κινήσει το πόδι όπου και όπως θέλει. Η Hyundai πιστεύει πως αφού ο χρήστης συνηθίσει τον εξοπλισμό αυτόν θα του φαίνεται σαν <<Game controller>> ενώ ο εκάστοτε θα εκτελεί αυτόματα της εντολές αφού το έχει συνηθίσει. Τέλος, δεν δόθηκε κάποια συγκεκριμένη τιμή για τους εξωσκελετούς όμως η εταιρία βρίσκεται ήδη σε καλό δρόμο με τις ιατρικές πιστοποιήσεις για το H-Mex σε Νότιο Κορέα και Αμερική.

Εξωσκελετοί με μειωμένες τιμές από την Hyundai

Οι πελάτες θα παραλάβουν τα πρώτα τους κομμάτια το 2019. Εσείς τι πιστεύεται;Μπορεί να αντικαταστήσει η τεχνολογία τα ανθρώπινα πόδια ;

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts