Ανακοινώθηκε το F1 2016

Smiley face

Το νέο παιχνίδι Formula 1 έρχεται στα τέλη του φετινού καλοκαιριού για PC, Playstation 4 και Xbox One και φέρνει μαζί του πολλά νέα χαρακτηριστικά. Το φετινό F1 θα σας βάλει πιο βαθιά από κάθε άλλη φορά εντός του πιο λαμπερού, ενθουσιώδους και αναγνωρισμένου διαγωνισμού μηχανοκίνητων αγώνων.

Ας ξεκινήσουμε από το νέο Career Mode. H καριέρα στο F1 2016 θα ξεκινά όπως επιθυμείτε εσείς, δηλαδή θα μπορείτε να επιλέξετε την ομάδα που θα αγωνίζεστε. Έπειτα εκτός των βαθμών που θα πρέπει να κατακτάτε, θα πρέπει να τα “έχετε καλά” με το εσωτερικό της ομάδας όπως να συνεργάζεστε με τους τεχνικούς και τον Manager σας.

Ακόμη έχουμε προσθήκη του αυτοκινήτου ασφαλείας, του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας και μία νέα πίστα, αυτήν του Azerbaijan στο Baku.

“Τo F1 2016 είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για την σειρά” αναφέρει ο Lee Mather, υπεύθυνος στην ανάπτυξη παιχνιδιών της Codemasters. “Η νέα καριέρα θα είναι η καρδιά του νέου παιχνιδιού και θα επιτρέπει στους παίχτες να δημιουργούν τον δικό τους θρύλο αγωνιζόμενοι επί 10 σεζόν. Επίσης έχουμε επιπλέον προσθήκες στο ταχύτατο και δραματικό παιχνίδι αγώνων, καθώς το F1 2016 για πρώτη φορά προσφέρει το άγχος που υπάρχει στο εσωτερικό των ομάδων με την κατασκευή του μηχανοκίνητου. Ένα πλούσιο σύστημα αναβαθμίσεων το οποίο θα χρειαστεί εξάσκηση για την εκμάθηση του είναι ολοκληρωμένο, για να αντικατοπτρίσει τις δοκιμές που πραγματοποιούνται από τις ομάδες στην πραγματικότητα.

Ο Mather συνέχισε λέγοντας: “Το Career Mode σε συνδυασμό με την επανάσυσταση του αυτοκινήτου ασφαλείας, την πρώτη εμφάνιση του εικονικού αυτοκνήτου ασφαλείας και έναν μεγάλο αριθμό βελτιώσεων που δεν ανακοινώθηκαν ακόμη σημαίνουν την υπεροχή του F1 2016 έναντι των προηγούμενων ετών.”

Πλέον αναμένουμε την κυκλοφορία του. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα Screenshots του παιχνιδιού.

f1_1

f1_2

f1_3

f1_4

f1_5

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts