Το Facebook ερευνά τεχνολογίες ανάγνωσης σκέψης

Smiley face

Όλο και περισσότερες έρευνες ξεκινάνε από το επιστημονικό τμήμα Area 404 της μεγαλύτερης εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως, της Facebook.

Η Facebook ανακοίνωσε πως έχει νέες κενές θέσεις εργασίας στο τμήμα του Area 404 το οποίο έχει ως κύριο στόχο την εξέλιξη στον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών.

Σύμφωνα με το Business Insider, η εταιρεία ψάχνει για μηχανικούς με διδακτορικό στην νευροβιολογία για την ανάπτυξη των τεχνολογιών “Νευροαπεικόνισης” για να δημιουργήσουν μια “υπολογιστική πλατφόρμα του μέλλοντος”. 

Zuckerberg said during a June 2015 Q&A.

“One day, I believe we’ll be able to send full rich thoughts to each other directly using technology,”  “You’ll just be able to think of something and your friends will immediately be able to experience it too if you’d like.”

Όπως όλα δείχνουν ο Mark Zuckerberg δεν θέλει να αφήσει τίποτα να πάει χαμένο, μιας και πριν από λίγους μήνες εξαγόρασε μια μικρή εταιρία η οποία ασχολείται με την παραγωγή Hardware για τα συστήματα εικονικής πραγματικότητας.

Πόσα ακόμα θα δούμε 2017 ? Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και όλη αυτή η εξέλιξη των τεχνολογιών ? Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα ανερχόμενα σχέδια της Area 404 .

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts