Φήμες από την Ρωσία φέρνουν το Warface 2

Smiley face

Όπως είναι γνωστό σε όλων τον κόσμο το Studio Crytek είχε οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό παρόλο που το Warface έχει πολύ κόσμο και είναι ένας επιτυχημένος τίτλος της εταιρίας.

Μερικοί από τους υπαλλήλους της εταιρίας ήταν έτοιμοι να πάνε το όλο θέμα μέσω δικαστηρίου για να πάρουν τα δουλεμένα χρήματά τους.

Στο πρόσφατο Press Release ανακοινώθηκε από την Crytek πως :

“Το studio θα κλείσει τα γραφεία της στην Κίνα, στην Βόρεια Κορέα, στην Βουλγαρία και στην Τουρκία. Τα γραφεία τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά θα είναι το ένα στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο και στην Φρανκφούρτη. Τώρα όπως έχουν φέρει τα πράγματα ο στόχος μας είναι πλέον μόνο η καινοτόμα τεχνολογία όπως μας είχε μάθει ο κόσμος στην αρχή και βελτίωση της εμπειρίας των Gamers.”

Η Crytek υποσχέθηκε να μειώσει όσο το δυνατό λιγότερο προσωπικό γίνετε και να αποπληρώσει όλο το χρέος της στους υπαλλήλους εντός ημερών.

Τώρα η μεγαλύτερη είδηση που θα μπορούσαμε να έχουμε έρχεται από την Ρωσία όπου φημολογείται πως έγινε εξαγορά από την εταιρία Mail.ru με στόχο την δημιουργία την συνέχεια του ήδη επιτυχημένου τίτλου Warface.

Εκπρόσωποι της Mail.ru είχαν δηλώσει στο παρελθόν πως έχουν ως στόχο την δημιουργία του Warface 2 στο οποίο θα παρουσιάσουν νέες τεχνολογίες με απώτερο σκοπό δυναμική ένταξη στα eSports.

 

Θα βγει άραγε το Warface 2 το 2017 ?

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts