Το Galaxy Note Fan Edition Ήρθε για να Αναστήσει το Note 7

Smiley face

Το αναβαθμισμένο Galaxy Note 7 της Samsung επιστρέφει στην αγορά στις 7 Ιουλίου ως το νέο Galaxy Note Fan Edition. Η Samsung θα επαναχρησιμοποιήσει ορισμένα από τα εξαρτήματα του Galaxy Note 7  προκειμένου να δημιουργήσει την νέα αυτή συσκευή, μιας και η εταιρία δέχτηκε πλήγμα τριών εκατομμυρίων ανακλήσεων του Galaxy Note 7 τον Οκτώβριο.

Με το hardware μέρος του Galaxy Note Fan Edition να είναι παρόμοιο με αυτό του Galaxy Note 7, η Samsung αποφασίζει να χρησιμοποιήσει μικρότερη μπαταρία (στα  3,200 mAh), για την οποία ισχυρίζεται πως έχουν ληφθεί πολλαπλοί σχεδιασμοί ασφάλειας. Επιπλέον σκοπεύει να αναβαθμίσει το λογισμικό του Galaxy Note Fan Edition προκειμένου να είναι ικανό να τρέξει και το Bixby, έναν ψηφιακό βοηθό της εταιρίας. Ωστόσο, θα κατασκευαστούν μόλις 400,000 συσκευές, ενώ η διαθεσιμότητα τους για αρχή θα αφορά μόνο την  Νότια Κορέα.

 

Galaxy Note Fan Edition

 

Βέβαια φήμες υποστηρίζουν πως η Samsung θα ανακοινώσει και το νέο Galaxy Note 8 μέσα στον Αύγουστο, με αποτέλεσμα αρκετοί να αγνοήσουν την κυκλοφορία του Fan Edition και να περιμένουν το Note 8.

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts