GameOfThrones : Τι θα δούμε στις τελευταίες 2 seasons

Smiley face

Το cast του  GameOf Thrones  στην 7η season.

Όλο το casting του GameOfThrones  φρόντισε να μη κάνει καθόλου spoiler και να μη μας δώσει ούτε έστω μια ιδέα από το σενάριο της 7ης σεζόν.Ωστόσο εμείς αλλά και όλο το GoT FanClub φροντίσαμε με λίγη τροφή να κάνουμε τα δικά μας σενάρια.Εκτός από αυτό όμως έχουμε και κάποιες αποκαλύψεις για τις 2 ερχόμενες σεζόν. Είναι σίγουρο πως στην σεζόν θα έχουμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους όλους όσους επέζησαν την σεζόν. Ορίστε και μια γρήγορη γεύση από το promo trailer.

Πιθανά σενάρια για την 7η σεζόν

Ένα αρκετά πιθανό σενάριο είναι η συμμαχία της Daenerys Targaryen με τον Jon Snow,αφού έχει επιβεβαιωθεί ότι πλέον δεν είναι το νοθό παιδί του Ned Stark  αλλά είναι μακρινός ανιψιός της Καλίσι. Μάλιστα έχουμε και φωτογραφία από τα γυρίσματα όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση τους.

GameOfThrones :Συνάντηση στη φωλιά των Δράκων

Βλέποντας μια τέτοια συμμαχία είναι ώρα να αναλάβει το θρόνο η Cersei Lannister όπου θα δούμε μια ακραία εκδοχή της φέτος,καθότι έχασε τόσα κοντινά της πρόσωπα. Μάλιστα φήμες λένε ότι η Cersei  θα τρελαθεί τόσο πολύ που σε συνέχεια της αναζήτησης της για την υγρή φωτιά θα κάψει ολόκληρο το βασίλειο. Ένα τέτοιο σενάριο θα έχει ως επακόλουθο το θάνατο της στο τέλος της 7ης σεζόν.Μάλιστα λέγεται ότι θα την σκοτώσει ο ίδιος της ο αδερφός, ο Jaime Lannister. Αυτό δεν είναι και πολύ απίθανο σενάριο  γιατί στα βιβλία της σειράς την σκοτώνει ο ίδιος πνίγοντας τη μέχρι θανάτου.Μιας και η οικογένεια των Lannister είναι γεμάτη από δράμα δεν αποκλείεται ο KingSlayer όπως σκότωσε τον MadKing να σκοτώσει και την MadQueen για τον ίδιο λόγο.

Μιας όμως και μιλήσαμε για τα βιβλία της σειράς Game Of Thrones,αξίζει να αναφερθεί ένα πολύ δυνατό σενάριο που πηγάζει από τα βιβλία και τις υποθέσεις των θεατών.Στα βιβλία έχουμε τον ερχομό της Catelyn Stark όπου μετά τον θάνατο της στον υποτιθέμενο γάμο,επιστρέφει γεμάτη μίσος,πιο πολύ από ποτέ.Το story  είναι ότι αφότου πέταξαν το πτώμα της στο ποτάμι ένας άντρας ‘προσέφερε’ τη ζωή του για να την φέρει πίσω.Οπότε ένας τέτοιος ερχομός στην σεζόν θα ήταν τρομερός αφού η Catelyn Stark  θα έκανε τρομερά πράγματα για να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου  της Robb Stark και του άντρα της Ned Stark αλλά και για τις κακουχίες που πέρασε ολόκληρη η οικογένεια Stark.Θα ταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει αν δεν συμφωνήσει με την συμμαχία του Snow με την Καλίσι. θα πάρει το μέρος της κόρης της Sansa Stark μαζί με τον Littlefinger ή θα εναντιωθεί και με αυτούς?

GameOfThrones

Πολλά τα σενάρια,πολύ το suspence!

Παράλληλα, έχουμε και την Arya Stark Που σιγά σιγά ”διαγράφει” από την λίστα της ονόματα.Η ίδια παρέθεσε ότι φέτος θα δείτε μια Arya που δεν θα αναγνωρίζετε.Μπορεί να είναι όμως μόνη σε αυτό,φημολογείται όμως πως θα την βοηθήσει ο Hound, τον οποίο παρόλο που τον είχε στην λίστα επέλεξε να μην τον σκοτώσει.

Τι θα γίνει άραγε αν τον ξανασυναντήσει τώρα που έγινε ”Ο κανένας” ? Τέλος φημολογείται πως θα υπάρξει συνάντηση της Aryas με τον αδερφό του Hound, τον Mountain, άλλον ένα που έχει στη λίστα της για εκδίκηση.Και εκεί είναι που τα μάτια μας θα πάρουν φωτιά…Ανίκανη να σκοτώσει η Arya τον Mountain ,μπαίνει στην μέση ο Hound και έχουμε ένα battle The Mountain VS The Hound!

Ο πόλεμος όμως δεν είναι ένας! Όπως λένε πάντα:Winter is coming! White Walkers  will rise! Πως θα δράσουν όλες αυτές οι συμμαχίες ενάντια στους ”νεκρούς”?Μπορεί ο Jon Snow να ανέλαβε το θρόνο στο βορρά αλλά  ακόμα ανήκει στην nightwatch.Σε αυτό το σημείο θα παίξει σημαντικό ρόλο ο Bran Stark, το μικρό παιδί που βλέπαμε τόσο καιρό να περιπλανιέται εδώ κι εκεί με τον Hodor και την παρέα του. Ο Bran Stark τώρα είναι ένας warg και τώρα πλέον και three-eyed Raven , πολύτιμος δηλαδή για τον πόλεμο ενάντια στους  White Walkers.

Αυτό μας το προϊδεάζει με τον εξής συμβολισμό : Από την αρχή του GameOfThrones έχουμε δει πως υπάρχει συσχετισμός ανάμεσα στα ζώα και τα αφεντικά τους.Παράδειγμα:Το ζωάκι της Aryas έφυγε μόνο του και εξαφανίστηκε. Λίγο μετά βλέπουμε πώς η Arya το έσκασε και αυτή. Επιπλέον η mother direwolf σκοτώθηκε από ένα elc  ζώο των Baratheon όπως αργότερα σκοτώθηκε και ο Ned Stark από τον Jofferey Baratheon,o Robert Stark σκοτώθηκε από βέλη όπως και ο direwolf  του.Έτσι λοιπόν το ζώο του Bran Stark το ονομάζει ο ίδιος summer (αντίθετο του winter)άρα μας προετοιμάζει για την ανάμιξή του στον πόλεμο με τους White Walkers.

Πάνω σε αυτό το συμβολισμό και με την παρούσα κατάσταση της συμμαχίας Sansa Stark & LittleFinger έχουμε το εξής μεγάλο σενάριο:Το ζωάκι της Sansa, η lady σκοτώθηκε από τον Ned Stark,άρα η Sansa μπορεί να σκοτωθεί από το ίδιο της το αίμα.Δεδομένου λοιπόν των τωρινών συμμαχιών πιστεύετε ότι ο Jon Snow μη έχοντας άλλη επιλογή ή καταλάθος θα σκοτώσει την ‘αδερφή ‘ του?Η μήπως κάποιος άλλος ?Ότι και να γίνει θα γίνει σίγουρα στην σεζόν γιατί η Sophie Turner (Sansa)  άθελα της απάντησε σε εάν ρεπόρτερ  ότι θα γυρίσει αργότερα στα γυρίσματα του GameOfThrones.

Συνοψίζοντας, οι θεατές της σειράς πιστεύουν πως οι επόμενοι που θα πεθάνουν στη σειρά εκτός από τη Sansa και τη Cersei είναι ο Jorah Mormont, ο πιστός υπηρέτης της Καλίσι όπου έχει μέσα του ένα δηλητήριο και κανείς δε ξέρει ως τώρα τη θεραπεία.

Αυτές ήταν οι θεωρίες και τα σενάρια για τις επόμενες σεζόν.Η σεζόν θα προβληθεί γύρω στις 25 Ιουνίου ενώ η το 2018.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts