Η Gearbox είπε πως δεν είναι απίθανο ένα sequel του Bulletstorm

Smiley face

Εξαρτάται από το πως θα τα πάει η Full Clip Edition.

Μπορώ ήδη να φανταστώ τις αντιδράσεις σας. Bulletstorm; Τι είναι αυτό πάλι; Γιατί δεν το έχω ακουστά;” Το Bulletstorm ήταν ένα shooter από το μακρινό 2011 της People Can Fly, η οποία έβγαλε το Painkiller και συμμετείχε στην δημιουργία της σειράς Gears of War. Το παιχνίδι αξίζει να το παίξετε, καθώς περιέχει αρκετές δόσεις από αστεία Duke Nukem, χωρίς να χάνει τον αυθεντικό του χαρακτήρα.

Στις 7 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει το Bulletstorm: Full Clip Edition, ένα remaster του αρχικού παιχνιδιού (γιατί δεν είχαμε ήδη αρκετά remasters). Αν το remaster τα πάει καλά, η Gearbox δεν αποκλείει το γεγονός ενός sequel.

Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι πως, το αν θα κυκλοφορήσει sequel, προέκυψε από μια ερώτηση για το Duke Nukem και το αν η εμφάνιση του χαρακτήρα σαν playable, αποτελεί μέσο για να αυξηθεί το ενδιαφέρον για ένα νέο Duke Nukem παιχνίδι. Η Gearbox απάντησε πως αυτό δεν ισχύει, καθώς αυτό το cameo ήταν καθαρά και μόνο για τους φαν, επειδή “το Duke και το Bulletstorm έχουν την ίδια αίσθηση ακραίας περιπέτειας και τον ίδιο τύπο χιούμορ”. Πρόσθεσε ακόμα πως το remaster είναι ένας τρόπος για να αυξηθεί το ενδιαφέρον για ένα sequel του Bulletstorm.

“Η Full Clip Edition είναι ένας τρόπος για να συμβεί αυτό – επειδή η People Can Fly έχει τα πλήρη δικαιώματα στο franchise – και θέλουμε να κάνουμε περισσότερα με το παιχνίδι. Οπότε, επειδή η ανάπτυξη παιχνιδιών είναι ακριβή υπόθεση, θέλουμε να θέσουμε τα εξής ερωτήματα: θέλουν οι παίκτες κι άλλο Bulletstorm; Υπάρχει καλύτερο κλίμα τώρα για να γίνει πιο γνωστό; Αν οι απαντήσεις είναι θετικές, τοτε υπάρχει πιθανότητα για Bulletstorm 2, αλλά όχι για Duke Nukem 2“.

Δεν θα ήταν κακή ιδέα ένα δεύτερο Bulletstorm. Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ αστείο και “παιδικό” θα έλεγα. Μπορεί να σας ακούγεται ανώριμο, αλλά χρειάστηκα πολλά χαρτομάντηλα για να σκουπίσω τα δάκρυα γέλιου που μου προκάλεσε. Αν το χιούμορ δεν σας έφτασε, θα σας πω το εξής: μπορούσατε με τις gravity boots του ήρωα, εκτός από το να σκαρφαλώσετε σε επιφάνειες, να κλωτσήσετε κάτι αντιπάλους σαν θηρία εκατοντάδες μέτρα στον αέρα, και να τους σερβίρετε μια ωραία ρουκέτα από μπαζούκα στη μούρη για έξτρα πόντους.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε την Bulletstorm: Full Clip Edition μέσω Steam. Για την ώρα, κοστίζει 39€, και υπόψιν σας πως το αυθεντικό παιχνίδι αφαιρέθηκε από το Steam (και νομίζω από παντού γενικότερα). Αν έχετε Xbox 360, μπορείτε ακόμα να το πάρετε από τη Microsoft.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts