Γνωρίστε το Q6 και την Υπόλοιπη Οικογένεια Q της LG

Smiley face

H LG έρχεται για να μας παρουσιάσει την νέα της bezel-less Q σειρά από mid-range smartphones. Αν και δεν είναι το G6 mini για το οποίο είχαν ακουστεί φήμες, οι νέες συσκευές θα διαθέτουν παρόμοια οθόνη με το G6, με αναλογία 18:9, πάνω σε ένα 5.5-ιντσών panel με ανάλυση 2160 x 1080. Η οθόνη του Q6 είναι μικρότερη σε μέγεθος και ανάλυση σε σχέση με αυτή του G6.

Η LG θα κυκλοφορήσει τρία μοντέλα της οικογένειας Q και όλα θα περιέχουν τον περσινό Snapdragon 435 επεξεργαστή. Το κανονικό Q6 θα διαθέτει 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το Q6+ διπλασιάζει τον αποθηκευτικό χώρο στα 64GB και αυξάνει την RAM στα 4GB. Επιπλέον υπάρχει το Q6a μοντέλο το οποίο περιέχει μόλις 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Τα τρία μοντέλα θα έχουν όλα τον ίδιο σχεδιασμό, αλουμινένια κατασκευή, 13-megapixel camera και Android 7.1.1 Nougat.

Η LG δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια τιμή για κανένα από τα μοντέλα της ή την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας τους, το σίγουρο όμως είναι πως θα είναι διαθέσημα στην αγορά της Ασίας κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα, ενώ στις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής αργότερα αυτόν τον χρόνο.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts