Γνωρίστε τα χαρακτηριστικά του Galaxy C7 Pro

Smiley face

Η Samsung πρόσφατα παρουσίασε το νέο Galaxy C7 Pro smartphone. Όπως ειπώθηκε και από τις διάφορες φήμες, η συσκευή έρχεται με μια 5.7-ιντσών Super AMOLED Full HD οθόνη και θα περιέχει στο εσωτερικό της τον Qualcomm Snapdragon 626 chipset. Επιπλέον συναντάμε 4GB RAM και 2 κάμερες των 16 MP με f/1.9 άνοιγμα, τόσο στην πίσω όσο και στην μπροστά.
Το Galaxy C7 Pro χαρακτηρίζεται από 64GB μνήμη επέκτασης, ενώ συνολικά μπορεί να φτάσει τα 256GB. Διαθέτει τρεις επιλογές χρωμάτων Arctic Blue, Maple Leaf Gold και Rose Pink. Τροφοδοτείτε από μία μπαταρία 3,300 mAh και διαθέτει fingerprint scanner στο μπροστινό μέρος, κάτω από την οθόνη, που θα κρατάει τα δεδομένα σας ασφαλή. Η συσκευή τρέχει το Android 6.0.1. Marshmallow καθώς με το TouchWiz της Samsung.

Galaxy C7 Pro
Το νέο smartphone Galaxy C7 Pro θα είναι διαθέσιμο για pre-order μέσα στην εβδομάδα, όμως μόνο στην Κίνα.  Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα κάποια πηγή σχετικά με το πότε η συσκευή θα έρθει και στις παγκόσμιες αγορές, μιας και η Samsung δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με αυτό.
Ωστόσο το Galaxy C7 Pro υπάρχει ήδη στην ιστοσελίδα της Samsung, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την τιμή του. Βέβαια κάποιες φήμες προτείνουν ότι η εταιρία θα το κυκλοφορήσει σε τιμή που θα αγγίζει περίπου τα $400, αλλά και αυτό δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts