Γνωρίστε το Universe του Aurora: The Lost Medallion

Smiley face

Ένα νέο δημιούργημα Ελλήνων game developers αναμένεται να δει τα φώτα της δημοσιότητας στο επόμενο διάστημα. Πρόκειται για το Aurora: The Lost Medallion του ελληνικού studio, Noema Games, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι αποτελεί έναν 2D τίτλο ο οποίος ανήκει στο είδος των sci-fi, point & click, adventure games. 

Aurora:

Το Aurora: The Lost Medallion – The Cave αναπτύσσεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την ομάδα όμως πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει την Demo έκδοση για PC. Η ιστορία μας μεταφέρει σε έναν μακρινό και παγωμένο πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα σε μια τεχνολογικά προηγμένη σπηλιά όπου ζει μια ομάδα παιδιών μαζί με τα ρομπότ. Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού είναι η Aurora, το μικρότερο σε ηλικία παιδί της σπηλιάς. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά καθώς ψάχνει να μάθει την αληθινή της ταυτότητα όμως ο πλανήτης Eedor έχει τα δικά του μυστικά.

Aurora:

Το παιχνίδι διαθέτει σύγχρονα, υψηλής ποιότητας γραφικά τα οποία είναι όλα ζωγραφισμένα στο χέρι με πάνω από 50 διαφορετικές σκηνές. Επιπλέον, διαθέτει ένα πρωτότυπο soundtrack, πάνω από 20 διαφορετικούς χαρακτήρες με μοναδικές προσωπικότητες και διαλόγους οι οποίοι αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Aurora:

Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο τύπου, το Aurora: The Lost Medallion – The Cave Demo θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες για PC στην πλατφόρμα Steam. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το παιχνίδι στην Steam Wishlist ώστε να μην χάσετε οποιαδήποτε ανακοίνωση για την επίσημη κυκλοφορία.

 

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα στον κόσμο των Indie Games σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

4

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts