Ο Guillermo del Toro έκανε δηλώσεις για το Death Stranding του Kojima

Smiley face

Πάρτε ξενέρα να ‘χετε.

Το Death Stranding, δημιούργημα του γνωστού Kojima, θα αποτελέσει και επανένωση του δημιουργού της σειράς Metal Gear και του σκηνοθέτη γνωστού για τον Λαβύρινθο του Πάνα και το HellboyGuillermo del Toro. Πρώτη φορά είχαμε ακούσει για τη συνεργασία τους στο Silent Hills, το οποίο έμεινε σε ένα από τα πιο τρομακτικά demo που έχουμε παίξει και τελικά, ακυρώθηκε.

Αποτελεί λοιπόν, απογοήτευση, το γεγονός πως ο Guillermo del Toro δεν θα συμμετάσχει ενεργά στην δημιουργία του τίτλου, αλλά θα έχει μόνο το ρόλο του ηθοποιού.

Σε μια συζήτηση με την IGN, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως είναι “μια κούκλα στα χέρια του [Kojima]” και ο ρόλος του στο Death Stranding είναι “περιορισμένος στο ρόλο της μαζορέτας”, τεχνικά μιλώντας.

“Θα πάρω μέρος σαν ένας από τους χαρακτήρες. Μου εξήγησε ο Kojima στο τηλέφωνο, είπε ‘Θέλω να παίξεις έναν χαρακτήρα στο παιχνίδι’ και απάντησα ‘μετά χαράς'”, εξήγησε ο Del Toro. “Συζητήσαμε τις ιδέες του οπότε μπορούσα να καταλάβω τον χαρακτήρα, αλλά πέρα από αυτό, δεν θα συμμετάσχω με άλλο τρόπο, δημιουργικά. Είναι εντελώς παιχνίδι του Kojima.

Πιστεύω πως θα είναι φανταστικό παιχνίδι, είμαι 100% σίγουρος. Αλλά είναι αυτός και οι ιδέες του. Είμαι απλώς μια κούκλα στα χέρια του. Η συνεισφορά μου περιορίζεται στο ρόλο της μαζορέτας για τις ιδέες του και σκανάρομαι πολλές ώρες αρκετές φορές. Αυτό είναι όλο”.

Ο Del Toro συνεχίζει, μιλώντας για την περίπλοκη διαδικασία σκαναρίσματος προσώπων, κάτι που του είναι γνώριμο, αν αναλογιστούμε τις ταινίες που γύρισε. Μπορείτε να τον δείτε στο τρέιλερ του Death Stranding που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο.

“Κάναμε απίστευτα λεπτομερές σκανάρισμα. Πήρε περίπου εφτά ώρες, για τη διαδικασία και μόνο. Έγινε με περίπου τον τριπλάσιο αριθμό καμερών που χρησιμοποιούνται για κοντινές λήψεις ή μεσαίας απόστασης. Το έχω κάνει και εγώ, και ξέρω πως όσα έκανε, θα μου επιτρέψουν να είμαι ένας πραγματικός χαρακτήρας στο παιχνίδι, σίγουρα”.

Πέρα από αυτό, δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα του τι τρέχει με το Death Stranding. Ακόμα και ο ηθοποιός Mads Mikkelsen, γνωστός για το ρόλο του ως Hannibal και του κακού στο Dr. Strange που κανένας δεν νοιάστηκε πως λένε, δεν έχει καταλάβει ή ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή πριν το 2019, αρχικά για Playstation 4 και μετά για PC.

Φήμες για ψυχολογική βια του Kojima στον Del Toro μένει να αποδειχθούν. Σύνδρομο toxic boss μου μυρίζει.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts