Το Halloween επέστρεψε στο Guild Wars 2

Smiley face

Για άλλη μια χρονιά, το ετήσιο event του Halloween (Shadow of the Mad King), επέστρεψε από τις 18 Οκτωβρίου. Περιπλανηθείτε στους δρόμους της Lion’s Arch και θαυμάστε την πολύ όμορφη διακόσμηση της πόλης για το φεστιβάλ. Ελάτε να φάτε ζαχαρωτά και καραμελωμένο καλαμπόκι μέχρι να καραμελώσει το αντεράκι σας.

 

King Oswald Thorn strikes back!

 

 

Halloween

 

Ascent to Madness

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε το Ascend to Madness στο οποίο βυθιζόμαστε στο λημέρι του Mad King και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον King Oswald Thorn αυτοπροσώπως για μια επική μάχη. Μην ρίχνετε την άμυνα σας, καθώς ο διαβολικός μονάρχης κρύβει πολλούς άσους στο μανίκι του.

 

Halloween

 

The Mad King’s Realm

Οι γενναίοι ταξιδιώτες μπορούν να προσπαθήσουν να περιπλανηθούν στον λαβύρινθο του Τρελού Βασιλιά. Αναμετρηθείτε με τις ατέλειωτες νεκρές στρατιές και εορταστικούς τρόμους που βρίσκονται εκεί. Ανοίξτε στοιχειωμένες πόρτες για να ξεκινήσουν τα events και προσέξτε τα φρικαλέα τέρατα που υπάρχουν στον λαβύρινθο.

 

Halloween

 

The Mad King’s Clock Tower

Αγωνιστείτε ενάντια στον χρόνο στο πιο στοιχειωμένο jumping puzzle σε όλη την Tyria! Σκαρφαλώστε στα κατεστραμμένα κομμάτια του πύργου, αλλά να προσέχετε, μία λάθος κίνηση και θα βρεθείτε να βυθίζεστε στην Άβυσσο του τρόμου. Θα μπορέσετε να φτάσετε στην κορυφή και να νικήσετε το Puzzle του Oswald Thorn?

 

Halloween

 

Lion’s Arch Festivities

Απολαύστε την τρομακτική ατμόσφαιρα στην Lion’s Arch που διακοσμεί την πόλη κάθε χρόνο αυτήν την περίοδο του χρόνου. Πόρτες που θα σας μεταφέρουν στον λαβύρινθο και σε άλλα μέρη του event, οι Candy Corn Vendors θα σας πουλάν τις πραμάτειες τους με κάποια ανταλλάγματα φυσικά και ο King Thorn θα εμφανιστεί στον κέντρο της πόλης για να πει τα απαίσια αστεία του και να παίξει Mad King Says με τον κόσμο!

 

Halloween

 

Tricks and Treats

Τι θα ήταν το Halloween χωρίς τα καλούδια και τις φάρσες του? Μαζέψτε τρομακτικά rewards, όπως καινούργια weapon skins, μινιατούρες κ.α για να μείνει το πνεύμα του Halloween ζωντανό για όλο τον χρόνο.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts