Νέο AR Headset Από Disney με Γερή Δόση Star Wars

Smiley face

Κατά την διάρκεια της D23, η Disney ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα headset επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) σε συνεργασία με την Lenovo, το οποίο θα βασίζεται κατά κύριο λόγο σε Star Wars experiences.

Κατά την διάρκεια του panel της Level Up, η Disney αποκάλυψε το headset μαζί με ένα footage με διάφορα mini-games και experiences που προορίζονται για αυτό. Το Star Wars: Jedi Challenges, όπως ονομάζεται η συλλογή, θα περιέχει holochess και φυσικά, όπως όλοι περιμένουν, ένα παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να χειρίζεται lightsaber. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το reveal video.

Δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία ακόμα όσο αναφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του headset,μπορείτε όμως να ρίξετε μια ματιά στο website του. Έχετε επίσης την δυνατότητα να κάνετε ένα sign up για να μάθετε περισσότερες  πληροφορίες από την Disney για το πως να το δοκιμάσετε.

Η Disney είναι η τελευταία σε μια σειρά μεγάλων εταιριών που κάνουν κινήσεις προς την επαυξημένη πραγματικότητα. Πρόσφατα, η Apple ανακοίνωσε τις δικές της AR προσπάθειες και θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα development kit για τις συσκευές Apple που θα ονομάζεται ARKit.

Κατά την διάρκεια του panel, η Disney επίσης αποκάλυψε νέο footage από τo single player campaign του Star Wars: Battlefront II.

πηγή: link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts