Η Hi-Rez Studios ανακοίνωσε το Smite Rivals και πολλά ακόμα

Smiley face

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το Hearthstone οδεύει το Smite!

Πρώτα το WoW έβγαλε το Hearthstone, μετά το ESO έβγαλε το Elder Scrolls Legends, το Clash of Clans έβγαλε το Clash Royale, το Witcher θα βγάλει το Gwent και ένας θεός ξέρει τι μου ξέφυγε από παιχνίδια που βγήκαν με το όνομα μεγάλων franchise (editor’s note: Βασικά όλα ακολουθούν το δρόμο που χάραξε το Yugi. -Και το Yugi ποιου το δρόμο ακολούθησε Σταύρο; -…Well, I never said I wasn’t a hypocrite.). Βλέπετε ένα μοτίβο, κυρίες και κύριοι, το οποίο αντικατοπτρίζει την τακτική των εταιριών “milk the cow until it’s dead”. Μη δούμε πετυχημένο franchise, αμέσως να βγάλουμε card game μπας και μαζέψουμε κι άλλα λεφτά, γιατί είμαστε τεμπέληδες. Και δεν το λέω για να προσβάλλω τους παίκτες προς θεού, αλλά για το προφανές “copy-paste” που κάνει η μια εταιρία στην άλλη. Γιατί δεν σκέφτονται κάτι καινούργιο και original, αντί να ανακυκλώνουν τα ίδια μοτίβα παιχνιδιών; Αλλά ανοίξατε το άρθρο για ειδήσεις, όχι για να ακούτε έναν παλιόγερο να γκρινιάζει. (editor’s note: Εγώ δηλώνω υπέρ προσωπικά αλλά anyway…)

Για αρχή, η Hi-Rez Studios, η εταιρία πίσω από το πετυχημένο Smite, ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι, το Smite Rivals. Θα είναι δωρεάν για κινητά και PC, και σκοπός σας είναι να παρατάξετε μονάδες σε τρία lanes για να καταστρέψετε τον πύργο του εχθρού (καθόλου κοπιά από το Clash Royale, απλά δείτε βίντεο). Αυτό θα το κάνετε – πως αλλιώς; – χρησιμοποιώντας κάρτες που μαζεύετε/αγοράζετε, οι οποίες αντιπροσωπεύουν μονάδες, ικανότητες, θεούς και τα λοιπά. Επίσης, θα είναι cross-platform, οπότε μπορείτε από κινητό να πάτε καπάκι στο PC και αντίστροφα, χωρίς να χάσετε την πρόοδό σας.

Αν σας ακούγεται καλό, μπορείτε να μπείτε στο beta εδώ.

Επίσης, σαν να μην έφταναν τα παιχνίδια με κάρτες, η μαμά του Smite θα βγάλει και το Smite Tactics, ένα ανταγωνιστικό 1vs1 παιχνίδι στρατηγικής με γύρους. Αν ψήνεστε και για αυτό, έχει επίσης beta που μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Τέλος, το βασικό παιχνίδι, το Smite, θα καλωσορίσει στο roster του και την κέλτικη μυθολογία, με πρώτο θεό για να παίξετε τη Morrigan. Πρόκειται για μάγο που μπορεί να πάρει τη μορφή ενός άλλου θεού και κάνει τρομερή ζημιά σε μεγάλη εμβέλεια.

Τα βίντεο για τα παιχνίδια και τον καινούργιο χαρακτήρα θα τα δείτε εδώ:

Μόνο εγώ θεωρώ τέτοια παιχνίδια φτηνιάρικο τρόπο να βγάλουν οι εταιρίες λεφτά;

 

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts