Το For Honor ανακοίνωσε την τρίτη Season του: Grudge & Glory

Smiley face

Η Ubisoft φαίνεται πως δεν έχει σταματήσει την υποστήριξη του swordfighting παιχνιδιού της, For Honor. Η ίδια ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την πολλά υποσχόμενη τρίτη season ονόματι «Grudge & Glory» , η οποία θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες στις 15 Αυγούστου. Θα προσθέσει νέο περιεχόμενο με την μορφή νέων ηρώων και maps, μαζί με το 1vs1 mode και άλλα updates που βελτιώνουν την εμπειρία του παιχνιδιού.

 

Όλοι τα maps και τα updates θα είναι δωρεάν. Οι νέοι ήρωες Highlander και Gladiator θα είναι διαθέσιμοι στις 15 Αυγούστου για τα άτομα που έχουν στην κατοχή τους το Season Pass. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα μπορούν να τους αγοράσουν για 15.000 Steel Credits μια εβδομάδα αργότερα, στις 22 Αυγούστου.

 

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τα επίσημα description για τους Highlander και Gladiator, όπως τα παραθέτει η Ubisoft:

 

  • Highlander (Viking Hybrid)Οι Highlanders είναι patient  ήρωες που έχουν την ικανότητα να αλλάζουν μεταξύ δύο διαφορετικών στυλ μαχών. Η αμυντική τους μορφή τους επιτρέπει forcounter-attacking και trading blows. Από την άλλη η επιθετική τους μορφή τους επιτρέπει να απελευθερώσουν τις πιο θανατηφόρες επιθέσεις τους σε βάρος του block των αντιπάλων. Έχοντας στην κατοχή τους το μακρύτερο και βαρύτερο σπαθί του παιχνιδιού, το τεράστιο claymore του Highlander δίνει έναν θανατηφόρο  συνδυασμό δύναμης και εμβέλειας.

 

  • Gladiator (Knight Assassin)Έχοντας μια τρίαινα και μια ασπίδα, οι Gladiators ζουν με τον να σκοτώνουν για σπορ και τώρα φέρνουν αυτή την αδίστακτη ικανότητα τους στον πόλεμο. Εξοπλισμένοι με μια μικρή πανοπλία, μπορούν να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους ώστε να προκαλέσουν διαχωρισμό της ομάδας και στην συνέχεια να σχεδιάσουν οργανωμένες επιθέσεις. Το μεγαλύτερο stamina meter και τα μειωμένα cooldowns τους, τους καθιστούν εξαιρετικά ευκίνητους και επικινδύνους αντιπάλους.

 

For Honor

For Honor

 

Όσο αναφορά τους νέους χάρτες, αυτοί ονομάζονται Sentinel και Viking Village. Η Ubisoft αναφέρει πως «και οι δύο χάρτες περιέχουν ένα μοναδικό και θανατηφόρο περιβάλλον που θα αναγκάσει τους παίκτες να μάθουν τις περιοχές αυτές απ’ έξω , ώστε να αναγνωρίζουν το περιβάλλον γύρω τους ανά πάσα στιγμή»

 

Ακολουθούν μερικά ακόμα βασικά χαρακτηρίστηκα που θα περιέχει η τρίτη season του For Honor:

  • Νέο legendary gear rarity.
  • H μέγιστη φήμη όλων των ηρώων θα ανέβει στα 40.
  • Τα τουρνουά 1vs1 έρχονται σε όλες τις πλατφόρμες.
  • Τα 4vs4 ranked matches θα έρθουν αργότερα μέσα στον χρόνο.
  • «Πολλές επιπρόσθετες ενημερώσεις του παιχνιδιού» έρχονται μαζί με το launch του παιχνιδιού.
  • Περισσότερα gameplay adjustments για «καλύτερη εξισορρόπηση μεταξύ των επιθετικών και αμυντικών στυλ του παιχνιδιού» θα συνεχίσουν να ελέγχονται κατά την διάρκεια της τρίτης season.

 

Η Ubisoft θα παρουσιάσει το περιεχόμενο του Grudge & Glory κατά τη διάρκεια ενός livestream που θα πραγματοποιηθεί Σαββάτο 12 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο κανάλι του For Honor στο Twitch. Προς το παρόν όμως μπορείτε να δείτε λίγη από την δράση μέσω του announcement trailer που βρίσκεται παρακάτω.

 

πηγή: link

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts