Οι Instinct Esports αποκτούν ομάδα στο Rocket League

Smiley face

Το Rocket League έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του gaming το καλοκαίρι του 2015 και η δημοτικότητα του εκτοξεύτηκε μόλις διατέθηκε δωρεάν στους συνδρομητές PS Plus. Πλέον είναι από τα δημοφιλέστερα e-sports παιχνίδια. Για τον λόγο αυτό, ο οργανισμός Instinct Esports σύστησε πρόσφατα την νέα του ομάδα στο Rocket League, την οποία απαρτίζουν τρεις παίχτες.

  • greece_ghKing Sobe

Το όνοματεπώνυμο του είναι Πάνος Χατζηαβραμίδης και είναι 22 χρονών. Λάτρης των video games που πλέον έχει κατασταλάξει στο Rocket League. Παίζει από το περσινό καλοκαίρι και συνεχώς βελτιώνεται. Στόχος του η κατάκτηση μεγάλων τουρνουά. Υψηλότερο Rank Super Champion στο 2v2, νικητής του πρώτου τουρνουά 2v2 στην Ελλάδα.

  • france_ghEnryu

Ονομάζεται Clément και είναι 19, φοιτητής computer science στο Παρίσι. Παίχτης πολλών e-sports παιχνιδιών με το αγαπημένο του φυσικά να είναι το Rocket League. Ως μέλος των Instinct θα προσπαθήσει να συμμετέχει σε όσα το δυνατόν περισσότερα τουρνουά. Υψηλό rank έχει στο Online Mode του παιχνιδιού, καθώς τερμάτισε Grand Champion την 2η Season ενώ ανάμεσα σε Champion στο 3v3 και Super Champion στο Solo βρισκόταν την 3η.

  • greece_ghWolfRider

Λέγεται Γιάννης και έχει ηλικία 17 ετών. Παίζει Rocket League σε επαγγελματικό επίπεδο και κατέχει μεγάλη εμπειρία. Γνώστης του παιχνιδιού χρόνια καθώς έπαιζε ακόμη από το prequel του Rocket League, το SARPBC. Υψηλότερο Rank Grand Champion. Την 1η Season τερμάτισε 25ος Διεθνώς. Νικητής esports wall, 3η και 4η θέση στο ESL.

Πρόσφατα κατέκτησαν την 5η θέση στο EU Rocket Royale.

Τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο!

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts