Η ιστορία της Aloy σε ένα trailer

Smiley face

Το studio Guerrilla Games παρουσίασε το νέο trailer του παιχνιδιού Horizon: Zero Down. Στο βίντεο οι developers παρουσίασαν την ιστορία της πρωταγωνίστριας Aloy. Εκτός αυτού ανακοινώθηκε και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού στην Ευρώπη.

Τα γεγονότα του Horizon: Zero Down διαδραματίζονται σε μια γη του μέλλοντος. Μετά από παγκόσμια καταστροφή για την οποία δεν έχουμε ακόμα πληροφορία διότι οι developers προτίμησαν να μην ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το παιχνίδι : Η ανθρωπότητα έχει εξαφανιστεί από τις συνηθισμένες μεγαλουπόλεις και ζει στα δάση, στις τσιμεντένιες ζούγκλες πλέον έχει επικρατήσει η φύση και τα άγρια ζώα (ρομπότ). Τα νέα κυρίαρχα πλάσματα στον πλανήτη γη πλέον είναι τεράστια ρομπότ τα οποία έχουν την μορφή των δεινοσαύρων.

Η Aloy όπως μας την παρουσιάζουν, καταλαβαίνουμε πως μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον ερημιτών. Από μικρή ηλικία έμαθε να χειρίζεται το τόξο της, να κυνηγάει τα ρομπότ με επιδεξιότητα και να κάνει αναρρίχηση να φαίνεται ένα παιχνιδάκι. Σύμφωνα με την ιστορία η Aloy θα είναι αυτή η οποία θα έρθει αντιμέτωπη στο μάθει από που προήλθαν τα ρομπότ και ποιος ήταν ο κατακλυσμός που άλλαξε έτσι τον πλανήτη.

Στις 1 Μαρτίου του 2017 θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. (Υπομονή παιδιά τα καλύτερα έρχονται).

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts