Η νέα K σειρά smartphones και το Stylo 3 από την LG

Smiley face

Η LG σκοπεύει να επεκτείνει την K σειρά smartphone στην CES που ακολουθεί, με τέσσερις νέες συσκευές και την πρώτη εμφάνιση του LG Stylo 3. Ωστόσο, τα κινητά δεν διαθέτουν κάποια τρελά χαρακτηριστικά, όμως μερικά από τα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με το Android Nougat, κάτι που τα κάνει αρκετά υπολογίσιμα. Τα κινητά της Κ σειράς θα διαθέτουν οθόνες που θα εκτείνονται από 4.5 ίντσες μέχρι 5.3 ίντσες. Η πιο μικρή από τις συσκευές θα περιέχει μία μπροστινή κάμερα δύο megapixel, ενώ αυτή που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της θα φτάνει τα πέντε megapixel. Θα έρχεται με μια αποσπώμενη μπαταρία 2,100mAh και θα τρέχει το Android Marshmallow.

 

Κ σειρά
Η μεγαλύτερη συσκευή από την K σειρά, η K10, θα έχει μία μπροστινή κάμερα πέντε megapixel, ενώ η κύρια κάμερα θα αγγίζει τα 13 megapixel (invasion: όπως και το Huawei P8 δηλαδή, καλή φάση). Όπως και το παραπάνω μοντέλο θα διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία 2,800mAh και θα τρέχει το Android Nougat. Επιπλέον στο εσωτερικό του συναντάται ένας MediaTek επεξεργαστή.

 

 

Το LG Stylus 3, όπως το the Stylus 2, θα χαρακτηρίζεται από μια οθόνη 5.7 ιντσών, μια κύρια κάμερα στα 13 megapixel και μία μπροστινή στα οχτώ megapixel. Το LG Stylus 3 έρχεται με ένα FM radio στο εσωτερικό του, ενώ η όψη του κινητού θυμίζει συσκευές παλιότερων χρόνων.

(invasion: ενός λεπτού σιγή για όλους εμάς που είμαστε ακόμα με LG G2 mini ή χειρότερα)

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts