Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας ξαναχτυπά την πειρατεία

Smiley face

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας είναι γνωστή για την αυστηρότητα των μέτρων που παίρνει κατά της πειρατείας, είτε πρόκειται για διαμοιρασμό αρχείων, ή για πώληση bootleg προϊόντων, ή για cracked βίντεο παιχνίδια. Στην περίπτωση του παράνομου streaming, το υπουργείο οικονομικών της Ιαπωνίας έχει αυτόματους μηχανισμούς για την αναζήτηση και την ανακάλυψη copyrighted βίντεο. Το YouTube έχει παρόμοιο αλγόριθμο, αλλά οι πειρατές συνεχίζουν να προσαρμόζονται, και μπορούν να επαναφέρουν τα κατεβασμένα βίντεο στην αρχική τους κατάσταση (δηλαδή να τα ξανανεβάσουν).

κυβέρνηση της Ιαπωνίας

Ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα, το υπουργείο θα προσλάβει έναν ειδικό, του οποίου η δουλειά είναι να βρίσκει copyrighted βίντεο χωρίς άδεια σε streaming και download ιστοσελίδες, αποτρέποντας έτσι την βλάβη και τη ζημιά στους νόμιμους δικαιούχους τους. Ο ειδικός αυτός θα ψάχνει για anime, καθώς και live-action βίντεο.

κυβέρνηση της Ιαπωνίας

Η επιχείρηση των anime και manga έχει υιοθετήσει μία ποικιλία μεθόδων, μία προσπάθεια για καταπολέμηση της πειρατείας. Εκτός από την σύλληψη των παραβατών, η Manga Anime Guardians (MAG) μηχανή αναζήτησης για manga και anime, αναπτύχθηκε για να ανακατευθύνει τους fan σε ιστοσελίδες με νόμιμο περιεχόμενο.

[πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts