Η νέα collection του CS:GO

Smiley face

Η Valve, μετά από πολύ ζήτηση και μηνύματα των fans του CS:GO, αποφάσισε να βγάλει στην αγορά μία νέα collection της, την οποία ονομάζει Core Collection που θα αποτελείται από πολλά αντικείμενα με θέμα, φυσικά, το CS:GO. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις τιμές των προϊόντων της Core Collection.

Κυρίως η Valve ασχολήθηκε με τα T-Shirts στην collection της στα οποία είναι γραμμένη η λέξη CS:GO ή ακόμα έχουν ένα Karambit ραμμένο πάνω τους .Η τιμή τους θα κυμαίνεται από 22 έως και 26 δολάρια.

Η εταιρεία, εκτός από τα παραπάνω έφτιαξε μία υπέροχη ζακέτα με υπέροχες λεπτομέρειες σε όλα τα σημεία της. Η τιμή είναι λίγο ”τσιμπημένη” και θα κυμαίνεται από 98 έως και τα 110 δολάρια. 

Η Valve έφτιαξε, επίσης έφτιαξε κούπες. Οι τιμές τους από 15 έως και 20 δολάρια. 

Κανείς δεν θα περίμενε η Valve να φτιάξει νεροπότηρα… με σήμα των Counter Terrorists… η σχέση ποιότητας-τιμής τους θα έλεγα πως είναι αντιστρόφως ανάλογη διότι το συγκεκριμένο ποτήρι από 10 έως και 12 δολάρια.

 

Τώρα ας περάσουμε στο ”ψητό”. Στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, η Valve ήθελε να κάνει όσο καλύτερη μπορεί αυτήν την collection, οπότε συνεργάστηκε με την BenQ και το ποντίκι της, το ZOWIE EC-B θα μπορείτε να το βρείτε να το βρείτε με θέμα CS:GO με το σήμα των Counter Terrorists να φαίνεται μερικά εκατοστά κάτω από την ροδέλα του. Η τιμή στα 70 δολάρια. Δυστυχώς όμως οι αριστερόχειρες φίλοι του CS:GO θα νιώσουν λίγο αδικημένοι. Το ποντίκι δεν είναι αμφιδέξιο αλλά μόνο για δεξιόχειρες παίκτες του CS:GO. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα χαρακτηριστικά του ποντικιού.

– 3360 DPI sensor
– Δεν χρειάζονται drivers, plug and play
– Εργονομικός σχεδιασμός μόνο για δεξιόχειρες
– Οπτικός σένσορας με optimal lift-off distance
– Size: EC1-B ( Μεγάλο), EC2-B (Μεσαίο)
– Design : Εργονομικό

 

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts