Οι Unicorns of Love στον Τελικό!

Smiley face

Οι Unicorns of Love δεν ήταν το φαβορί στο match εναντίων των Fnatic, λόγω ελλιπής ώρας για scrims. Παρόλα αυτά, κατάφεραν και νίκησαν τους πολύ ανάστατους Giants Gaming με 3-0 και διατήρησαν το αήττητο και ενάντια στους Fnatic νικώντας τους και αυτούς με 3-0, περνώντας στον τελικό που θα παίξουν με τους Splyce.

H ομάδα των Fnatic με το υψηλό mobility, τους έδωσε κάποιο προβάδισμα στην αρχή του πρώτου game, αλλά αργότερα, όσο περνούσε η ώρα έχαναν σε damage, ώσπου οι Unicorns μείωσαν την διαφορά στα gold στα 25 λεπτά. Ένα μεγάλο team-fight στο Baron pit έδωσε στους Unicorns το ACE και ένα απότομο gold lead το οποίο το χρησιμοποίησαν ενάντια στους Fnatic για να σπάσουν τις άμυνές τους. Για άλλη μια φορά οι Unicorns βασίστηκαν στο late-game θηρίο Kassadin του Fabian “Exileh” Schubert, θυσιάζοντας early damage για late-game έλεγχο στο map.

Οι Fnatic προσπάθησαν να κρατήσουν κλεισμένο το top lane στο 2ο παιχνίδι, παίρνοντας το counter pick Yasuo για τον Mateusz “Kikis” Szkudlarek στον Gnar του Tamas “Vizicsacsi” Kiss, αλλά ο Kikis δεν μπόρεσε να πάρει προβάδισμα από νωρίς. Αντιθέτως, οι UoL πήραν ένα γρήγορο προβάδισμα που συνέχισαν να μεγαλώνουν και να έχουν καλύτερο έλεγχο στον χάρτη, στέλνοντας τους Fnatic όλο και πιο πίσω. Παρόλο το counter pick, ο Vizicsacsi τελείωσε το παιχνίδι με 4/2/8 KDA, πολύ πιο μπροστά από τον Kikis με το 2/2/2.

Το 3ο παιχνίδι ήταν ένα μακελειό και για τις δύο ομάδες. Υπήρχαν 27 kills στο σύνολο των δύο ομάδων στα 28 λεπτά. Το παιχνίδι τελείωσε όταν οι Unicorns έβαψαν το Nexus τον Fnatic ακόμη πιο κόκκινο, με τον Exileh να κάνει dive στον Lee “Spirit” Da Yoon που βρισκόταν στο Fountain για το τελευταίο kill της σειράς.

Οι Unicorns of Love θα παίξουν με τους Splyce και ο νικητής θα προκριθεί στα World Championships 2016. i i i i

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts