Η ιστορία του OneHandFPS CS:GO με Ένα Χέρι

Smiley face

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με πάρα πολλά που παρουσιάζονται στην ζωή μας.

Μερικά από αυτά όμως είναι πολύ δύσκολο να τα αντιμετωπίσουμε γιατί μπορεί να είναι εφόρου ζωής όπως και η παρακάτω ιστορία του “OneHandFPS”.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Jason γνωστός και ως “OneHandFPS” όταν είχε ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα που οδηγούσε καθώς μαζί του ήταν και ο αδερφός του. Ο Jason μπορεί να νίκησε τον θάνατο αλλά του κόστισε πολλά σωματικά προβλήματα καθώς έσπασε κόκαλα της σπονδυλικής του στήλης,την ωμοπλάτη,το δεξί μπράτσο, τα πλευρά καθώς και μία σοβαρή εξάρθρωση του αριστερού του χεριού και τέλος καταστροφή της σπλήνας του με αποτέλεσμα την αφαίρεση της.

Πέρασε εννέα μέρες στο νοσοκομείο αλλά δεν ανάρρωσε τελείως αφού δεν ένιωθε το αριστερό του χέρι. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Jason κατέστρεψε κάποια νεύρα στον λαιμό του τα οποία προκάλεσαν μόνιμη παράλυση τους αριστερού του χεριού.

Το PC Gaming είναι η μισή ζωή του γιαυτό είχε και τον φόβο ότι δεν θα μπορούσε να παίξει ξανά στην ζωή του εξαετίας της παράλυσης.

Δεν επέτρεψε όμως το πρόβλημα του να τον βάλει από κάτω γρήγορα κατάλαβε ότι μπορεί να παίξει παιχνίδια όπως το diablo 3. Οπότε πέρασε τον χρόνο του παίζοντας με ένα Razer Naga που και ρύθμισε τα 12 κουμπιά να κάνουν ότι θα χρειαζόταν να κάνει με το πληκτρολόγιο.

Ο Jason προσπάθησε να παίξει και Counter-Strike : Global Offensive το οποίο κατάφερε με τεράστια επιτυχία αφού κατάφερε όπως θα δούμε και παρακάτω να εξουδετερώνει εχθρούς με το AWP και με μονάχα ένα χέρι. Αφού πρώτα είχε δώσει μία δοκιμή στην beta έκδοση του Overwatch το οποίο ήταν και ο λόγος που είπε να δοκιμάσει και το CS:GO.

Ξεκίνησε με μερικά deathmatch και στεκόταν ακίνητος αφού είχε το προνόμιο να έρχονται οι εχθροί κατά πάνω του. Όπως σκέφτηκε αφού μπορούσε να σκοτώσει κάποιους ενώ δεν περπατούσε δεν θα ήταν και τόσο δύσκολο και ενώ περπατούσε.

Έτσι και έγινε μετά από πολλές ρυθμίσεις κατάφερε να βρει τις κατάλληλες για αυτόν ώστε να παίζει άνετος. Βέβαια ακόμα κάνει κάποια μικρά λάθη όπως να κάνει εναλλαγή όπλου χωρίς να το θέλει η να κινηθεί προς μία κατεύθυνση στην οποία δεν ήθελε να γυρίσει.

Ο Jason είναι αρκετά καλός αφού κατάφερε να φτάσει Gold nova III με ένα χέρι αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω με το ατυχές συμβάν του.
Στην πρόθεση του να μας πει την ιστορία του δημιούργησε λογαριασμούς και στο Youtube καθώς και στο Twitch.

Να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας είναι μέρος της ζωής μας το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Jason το κάνει με τεράστια επιτυχία.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts