Κυκλοφόρησε το πρώτο DLC για το XCOM 2

Smiley face

Επιτέλους τέθηκε σε κυκλοφορία, για τους PC gamers, το πρώτο DLC για το XCOM 2 με την ονομασία Anarchy’s Children. Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι θα βρείτε σε προηγούμενο άρθρο του GameHorizon εδώ.

Το νέο expansion περιλαμβάνει παραπάνω από 100 καινούργια customizations “εξωτικών” στρατιωτών μαζί με νέα hairstyles, βαφές προσώπων, αυτοκόλλητα, κράνη, μάσκες και πολλά άλλα. Στην παρακάτω gallery βλέπετε ένα δείγμα από το νέο DLC.

Στο Anarchy’s Children συμπεριλαμβάνεται και το Reinforcement Pack στην τιμή των 20$ (περίπου 18 ευρώ). Μπορεί όμως να αγοραστεί και ξεχωριστά στην τιμή των 5$ (περίπου 4,5 ευρώ). Επίσης, το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν δύο επιπλέον add – ons, το Alien Hunters και το Shen’s Last Gift.

Tο  XCOM 2 κυκλοφόρησε για PC τον Φλεβάρη. Η εταιρία παραγωγής, Firaxis Games, δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να βγάλει το παιχνίδι και για τις κονσόλες PS4 και Xbox One, όμως όλοι περιμένουν κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Σε άλλα νέα σχετικά με το XCOM 2, ένα πρόσφατο patch βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό το frame rate και πολλά άλλα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το patch, μπορούν να βρούνε πληροφορίες εδώ. Τέλος, στο παρακάτω βίντεο συνοψίζεται ένα δείγμα από το gameplay του νέου DLC.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts