Αγαπητή Konami, Πότε θα μου Έχεις Φάει Αρκετά;

Smiley face

Εδώ στο Gamehorizon δεν κάνουμε σταθερά update για το yugioh (κακώς, θα’πρεπε), αλλά το game όχι μόνο ζει, αλλά και βασιλεύει, με τις πωλήσεις να ξεφεύγουν όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Με το Vrains να βγάζει τη μια φανταστική κάρτα μετά την άλλη, δε βλέπω να μου μένουν λεφτά στο πορτοφόλι σύντομα.

Ε, λοιπόν σήμερα (read: “χθες”) έγινε release η νέα banlist, ετοιμάζοντάς μας για τον ερχομό των Link monsters του Vrains σιγά σιγά. Για όσους δεν κράτησαν επαφές, με τα Links το παιχνίδι αλλάζει τελείως, με τους παλιούς κανόνες να αλλάζουν σε νέους, πολύ πιο περιοριστικούς, αλλά σε αντάλλαγμα το Power Level της μέσης κάρτας αυξάνεται δραματικά (‘πιάσαν να κάνουν release αβέρτα κάρτες γενικής χρήσεως).

Αγαπητή Konami, Πότε θα μου Έχεις Φάει Αρκετά; Νέα Yugioh Banlist

AHA! Το’ξερα οτι τα 17 αντίγραφα του Brionac που έπιαναν σκόνη στο binder μου θα’πιαναν τόπο κάποια μέρα!

Πάλι για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τους τελευταίους μήνες, η Konami φαίνεται αποφασισμένη να αδειάσει σιγά σιγά τη banlist. Με νέα errata (νέα text) σε πολλά κλασσικά καμάρια, κάρτες όπως το Future Fusion, ο Sangan, το Imperial Order, το Brain Control, η Rescue Cat και άλλα πλέον είναι νόμιμα (Ο sangan μάλιστα τριάδα, και μόλις φάνε το errata και τα υπόλοιπα θα πάνε μάλλον κι αυτά τριάδες!).

Αγαπητή Konami, Πότε θα μου Έχεις Φάει Αρκετά; Νέα Yugioh Banlist

We are back baby… And we hunger for your flesh…

Αντίθετα φάγανε ban ο Tyrrant Neptune (ήταν σχεδόν autowin two-card combo με το fusion των Lyrical Luscinia, το οποίο πετάγατε με Instant Fusion), ο Kirin (κάποιος να παίξει το μικρότερο βιολί του κόσμου) και το Vanity’s Emptiness (στα τσακίδια). Μία από τις βασικότερες κάρτες των Zoodiacs έφαγε επίσης semi-limit, οπότε ελπίζουμε να χαρήκαν τα 750 που σκάσανε στο deck που τους κράτησε ένα μήνα οι αγαπητοί μας συμπαίκτες.

Αγαπητή Konami, Πότε θα μου Έχεις Φάει Αρκετά; Νέα Yugioh Banlist

Ψτ! Ψιψίνα! Έλα εδώ! Ώρα να σου μάθω πώς να καθαρίζεις κρεμμύδια.

Την πλήρη λίστα μπορείτε να δείτε εδώ.

Και τώρα με συγχωρείτε, πάω να βρω τους φτωχούς φίλους μου που δεν έχουν internet και να αγοράσω όλα τα αντίγραφα της rescue cat που θα βρω για 10 cents το καθένα.

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts