Κυκλοφόρησε το Beyond Skyrim: Bruma mod

Smiley face

Σίγουρα θα θυμάστε στο TESIV: Oblivion την πόλη Bruma, το μέρος της επικής μάχης εναντίον των δυνάμεων του Molag Bal και αφορμή για αρκετό trolling σε youtube videos. Πρόσφατα, μερικά τζιμάνια του modding δημιούργησαν ένα expansion για το Skyrim, στο οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε ξανά αυτό το άντρο των Nords, με νέα quests, διαλόγους, μουσική και άλλα. Αν σας αρέσει σαν ιδέα, μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

beyond skyrim

Το Bruma 1.1 (το 1.0 έχει ήδη ενημερωθεί για να αντιμετωπίσει ορισμένα σφάλματα scripting, στα οποία δεν ξεκινούσαν κάποια quests) απαιτεί το βασικό Skyrim συν όλα τα DLC του για να τρέξει. Μόλις ξεκινήσει να τρέχει, θα μπορέσετε να επισκεφτείτε γνωστές τοποθεσίες γεμάτες νοσταλγία, όπως τις Frostfire Glade και Cloud Ruler Temple. Το mod διαδραματίζεται την ίδια περίοδο με το Skyrim, οπότε να περιμένετε πως άλλαξαν λίγο τα πράγματα στα 200 χρόνια που μεσολάβησαν από το Oblivion στο Skyrim. Σύμφωνα με την ομάδα των devs του Beyond Skyrim, το Bruma mod είναι μεγαλύτερο και με περισσότερο περιεχόμενο από το Dragonborn DLC της Bethesda.

beyond skyrim

Ορίστε τι να περιμένετε, αν επιλέξετε να το κατεβάσετε:

  • Η πόλη της Bruma αναδημιουργήθηκε από το μηδέν με τρομερές λεπτομέρειες, όπως με πάνω από 70 κατοίκους, ο καθένας με το δικό του μοναδικό διάλογο, ιστορίες και ρουτίνες.
  • Ολόκληρη την περιοχή γύρω από την Bruma διαθέσιμη για εξερεύνηση, μεγαλύτερη σε μέγεθος από το Dragonborn DLC, γεμάτη με νέα dungeons, σημεία ενδιαφέροντος και μυστικά.
  • Νέα Cyrodilic όπλα και πανοπλίες.
  • Ενσωμάτωση με το βασικό παιχνίδι – διασχίστε τα σύνορα με τον υπάρχοντα χαρακτήρα σας ή ξεκινήστε ένα νέο.
  • Νέα quests και storylines.
  • Πάνω από 24.000 γραμμές διαλόγου από ένα επαγγελματικό και ημι-επαγγελματικό cast, το οποίο έχει δουλέψει στα Dragon Age: Inquisition, Dust: An Elysian Tail, Apotheon και Heroes of Newerth.
  • Πάνω από τρεις ώρες αυθεντικής μουσικής.

Η Bruma είναι μόνο η αρχή του Cyrodiil project, το οποίο σκοπεύει να προσθέσει τελικά και την υπόλοιπη επαρχία στο Skyrim. Το ίδιο το project είναι μόνο ένα κομμάτι της προσπάθειας Beyond Skyrim, η οποία αποσκοπεί στο να προσθέσει ολόκληρο το Oblivion με νέα γραφικά και περιεχόμενο στο TESV.

beyond skyrim beyond skyrim beyond skyrim

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts