Το λάθος της NVIDIA αποκαλύπτει την GeForce GTX 1080 Ti

Smiley face

Σε μια δημοσίευση της NVIDIA στο lInkedIn για την εύρεση ενός Senior Marketing Manager επιβεβαιώνεται η κυκλοφορία της Ti έκδοσής της κάρτας γραφικών GeForce GTX 1080 Ti. Γεγονός που φαίνεται στην φράση της εταιρίας: “Οι χρήστες της 980 Ti θα έχουν προτεραιότητα στην ουρά για το pre-order της 1080 Ti, ή τις προσφορές που θα ακολουθήσουν”.
Εάν αληθεύει όλο αυτό, τότε η NVIDIA βρήκε έναν αρκετά ενδιαφέρον τρόπο για να προωθήσει τις κάρτες γραφικών τον μετέπειτα γενιών και να κρατήσει τους ήδη αγοραστές της σε μελλοντικές hardware αναβαθμίσεις, αυξάνοντας την αξία τους όσο μένουν στην οικογένεια της GeForce. Ωστόσο, μια τέτοια κίνηση είναι ικανή να φέρει και αρκετά ερωτήματα, όπως: τι θα γίνει με αυτούς που είναι κάτοχοι της GTX 1070 ή της GTX 1080; Δεν θα έπρεπε να έχουν το ίδιο δικαίωμα να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα αναβάθμισης; Μιας και όλο αυτό είναι ένα πρόγραμμα προκειμένου να ανταμειφθεί η αφοσίωση και οι χρήστες ήδη διαθέτουν τα πιο πρόσφατα και καλύτερα προϊόντα της εταιρίας. Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει που θα είναι βασισμένο στις αποφάσεις της NVIDIA.

 

GeForce GTX 980 Ti
Ακόμα δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με την GeForce GTX 1080 Ti, πέραν της ανεπίσημης αποκάλυψης της από την NVIDIA, η οποία σκοπεύει να αποκάλυψη και επίσημα την νέα της κάρτα γραφικών στα πλαίσια της CES 2017.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts