Γνωρίστε την LG OLED Double Sided Digital Signage μια οθόνη 2 όψεων

Smiley face

Η LG σκοπεύει να λανσάρει στην ελληνική αγορά την νέα 55” LG OLED Double Sided Digital Signage οθόνη, ένα από τα πιο εξελιγμένα  προϊόντα όχι μόνο της LG αλλά και ολόκληρης της αγοράς Digital Signage, όπως δήλωσε η ίδια η εταιρία. Η οθόνη αναφέρεται κυρίως για επαγγελματική χρήση, ενώ με την κατάλληλη βάση μπορεί να προσφέρει θέαση 360 μοιρών.

 

 

Η νέα διπλής όψεως οθόνη με γωνία θέασης 360 μοιρών μπορεί να εγκατασταθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: είτε με στήριγμα στον τοίχο (wall mount) είτε με ανάρτηση οροφής (ceiling suspension) είτε με βάση δαπέδου. Μάλιστα με την χρήση ενός μόνο remote controller, ο χρήστης είναι ικανός να προβάλει διαφορετικό ή και το ίδιο περιεχόμενο στις δύο οθόνες. Επίσης επιτρέπεται η προβολή εικόνας και στις δύο μεριές της οθόνης, γεγονός που αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες που θέλουν να προσφέρουν μια υψηλής ποιότητα εμπειρίας στους καταναλωτές. Τέλος η τεχνολογία OLED είναι ικανή να αποδώσει το απόλυτο μαύρο και αλλά και την αντίθεση των χρωμάτων, με σκοπό να προσφέρει ακόμα πιο ευκρινείς και ρεαλιστικές εικόνες.

 

LG OLED Double Sided Digital Signage

 

Η νέα οθόνη της LG είναι ιδανική για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε πολυσύχναστα μέρη, μιας και σκοπό έχει να μαγέψει τον καταναλωτή και να τραβήξει το ενδιαφέρον του. H 55” LG OLED Double Sided Digital Signage οθόνη είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts