LGC Season 2 Finals (Σχολιασμός των Roster)

Smiley face

Καλώς ή κακώς το ζευγάρι που όλοι θέλαμε να δούμε στον τελικό ( DD-GRE ) θα το δούμε στον ημιτελικό και όχι γιατί είναι παραδοσιακά 2 μεγάλες δυνάμεις στην Ελληνική competitive σκηνή αλλά επειδή είναι οι ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο με τις επιδόσεις τους στα τελευταία παιχνίδια.
Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ( INSTICT-GPLAY.BG ) θα είχε φαβορί την Instict αλλά μετά από ακόμα μία αλλαγή στο ρόστερ της φαντάζει ένα 50-50% παιχνίδι που θα κερδίσει αυτός που θα έχει μεγαλύτερη θέληση, εξάλλου σε ένα Lan Event υπάρχει πίεση άγχος και στρες που μπορεί να ωθήσει μεμονωμένα κάποιον παίχτη σε underperform πράγμα που θα στοιχίσει στην ομάδα του.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ Different Dimension

Έχοντας χάσει τον Pretty είδαν ότι ο Sura δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο και στο Lan του SEC στο mid έπαιξε ο Energy με αρκετά καλή απόδοση. Στο SEC είδαμε και τον Lion ένα support με τεράστια εμπειρία σε top επίπεδο, ο οποίος με το καλημέρα βγήκε και MVP του SEC Season 5 να παίρνει την θέση του Immortal.
Αυτή η 5αδα κέρδισε και σχετικά εύκολα την Arsenal με σκορ 3-0 για τα play-offs του LGC.
Με τον Dest1ny σε πολύ κατάσταση και τους Forg1ven-Warrior Lady αλάνθαστους δείχνει να είναι το απόλυτο φαβορί του LAN.

ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΕΡΙΟ Greek Regenesis E-sports

Έπειτα από την περσινή αποτυχία η GRE προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ρόστερ με καλούς Έλληνες και ποιοτικού ξένους. Το πλάνο δεν απέδωσε και έτσι Sparks και Dom1nant επέστρεψαν στην ομάδα και μαζί με τους Panda-Comp-Freezy θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν έναν τίτλο που τους λείπει.
Να υπενθυμίσουμε ότι η GRE πέρασε απ’ ευθείας στο Lan καθώς τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο και εικόνα μετά τις αλλαγές της στο ρόστερ.

DEFENDING CHAMPS Instict Esports

Η Instict θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της, πράγμα πολύ δύσκολο με όλα όσα έχουν συμβεί στον οργανισμό αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσει τα πάντα για να το καταφέρει.
Ο Milica είχε αποχαιρετήσει εδώ και καιρό, ο Coach πρόσφατα και τελευταίο κρούσμα ο NikolaSenpai ο οποίος ανήκει πλέον στην Schalke 04 ως sub-adc.
Με την 2η θέση στην κανονική διάρκεια δείχνει να μην την πτοεί το γεγονός των απουσιών σημαντικών μονάδων που την είχαν οδηγήσει στον τίτλο του Season 1.
Sacre-Stefan-Yoppa-Gagai-Tasteless Θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν έτσι ώστε οι Λύκοι να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ OUTSIDER Gplay.BG 

Μία ομάδα που από τα προκριματικά του LGC έφτασε στους τελικούς, σαν 5αδα είναι αρκετό καιρό μαζί και έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία από τουρνουά και LAN. Πρόσφατα χάσανε με κάτω τα χέρια από τους DD με 2-0 στο LAN του SEC και δεν είχανε και την top απόδοση στα play-offs στην νίκη τους με 3-1 επί των WLG.
Μία ομάδα που βασίζεται πολύ στην απόδοση του Four ( Jungler ) δεν δείχνει να έχει plan b σε πολλά παιχνίδια και αν δεν μπει καλά σε ένα bo5 ενδέχεται να χάσει και με ευκολία, εμπειρία υπάρχει, δίψα για διάκριση και θέληση υπάρχει εξάλλου όλα είναι ανοιχτά σε ένα LAN.

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts