Λύθηκε το μυστήριο του Bigfoot στο GTA V

Smiley face

Μερικά χρόνια μετά από την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V (GTA V) οι παίκτες – fans μόλις ανακάλυψαν τη λύση ενός (από τα πολλά ίσως) μυστηρίου που είχε δημιουργήσει η Rockstar. Το μυστήριο δεν πρόκειται για τίποτε άλλο παρά την ύπαρξη ενός Bigfoot με υπερδυνάμεις. Το “κυνήγι του θησαυρού” λύθηκε με την συνεργασία 20 παικτών που προσπαθούσαν να σαρώσουν τον κώδικα του παιχνιδιού, καθώς η Rockstar έπαιζε μαζί τους το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού.

Selfie του Trevor (λογικά !!!) ως Bigfoot. Είναι που είναι badass και τρελός ο Trevor, η μετατροπή του σε Bigfoot ίσως σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας !!!

Selfie του Trevor (λογικά !!!) ως Bigfoot. Είναι που είναι από τους πιο badass και τρελούς χαρακτήρες που έχουμε δει όχι μόνο στο GTA V, αλλά και γενικότερα στο gaming, η μετατροπή του σε Bigfoot ίσως σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας !!!

Πώς ξεκίνησε όλο αυτό ???

Το κυνήγι άρχισε τον περασμένο χρόνο με το εύρημα ενός χρυσού πεγιότ. Όσοι από εσάς ακούνε για πρώτη φορά αυτό το όνομα, πρόκειται για ένα μικρό κυανό, κακτοειδές και χωρίς αγκάθια φυτό, το οποίο ευδοκιμεί στο Μεξικό και τη Νότιο Αμερική (και εμείς τώρα το μάθαμε μη νομίζετε !!!). Αυτό το συγκεκριμένο πεγιότ, όμως, είχε παραισθησιογόνες ιδιότητες που οδηγούσε τους παίκτες σε άλλη in – game διάσταση. Όταν κάποιος παίκτης το έτρωγε, έπεφτε λιπόθυμος από τις παραισθήσεις και μετατρεπόταν σε έναν Bigfoot !!!

Η ακριβής τοποθεσία των επτά χρυσών πεγιότ, όπως απεικονίζεται στον χάρτη του GTA V. Όσοι είναι λάτρεις των προκλήσεων μπορούν να το δοκιμάσουν !!!

Η ακριβής τοποθεσία των επτά χρυσών πεγιότ, όπως απεικονίζεται στον χάρτη του GTA V. Όσοι είναι λάτρεις των προκλήσεων μπορούν να το δοκιμάσουν !!!

Υπάρχουν και περισσότερες πληροφορίες …

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και άλλες πληροφορίες που κρύβονταν στον κώδικα του παιχνιδιού. Σύμφωνα με πηγές από το Kotaku, οι παίκτες έπρεπε να σαρώνουν το GTA V για τυχόν αλλαγές κάθε φορά που γινόταν update. Το πρώτο χρυσό πεγιότ ήταν μόνο η αρχή. Ακολουθούσαν άλλα έξι, τα οποία έπρεπε να βρεθούν και να φαγωθούν σε συγκεκριμένες μέρες, ώρες και κάτω από συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες. Εξαιτίας του γεγονότος, λοιπόν, ότι ήταν πρακτικά αδύνατο τέτοιου είδους περιστάσεις να λάβουν χώρα υπό κανονικές συνθήκες gaming, ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η λύση του μυστηρίου ήταν να ακολουθήσει edit του GTA V world. Όσοι ενδιαφέρεστε για μία πραγματική πρόκληση μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη λύση του μυστηρίου:

Και σα να μην έφτανε αυτό, η επικοινωνία δεν έμεινε μόνο μεταξύ των fans. Η Rockstar άφησε λίγα στοιχεία στο παιχνίδι και πρόσθετε τα υπόλοιπα φυτά μόνο όταν η κοινότητα των fans πλησίαζε όλο και περισσότερο στη λύση. Και το αποτέλεσμα ποιο ήταν ? Μία τελική μάχη των παικτών υπό την μορφή του Bigfoot εναντίων ενός χαρακτήρα με την ονομασία “The Beast“, εμπνευσμένο από την ταινία του Michael J. FoxTeen Wolf” που κυκλοφόρησε στις μεγάλες οθόνες το 1985. Όταν τον νικήσει κάποιος θα έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει το skin στο Director Mode του παιχνιδιού.

Πηγή 1 Πηγή 2

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts