Μαζικές ανακοινώσεις Fire Emblem από την Nintendo!

Smiley face

Στην χθεσινή Nintendo Direct, η Nintendο ανακοίνωσε όχι έναν ή δυο, αλλά 4 νέους τίτλους από την αγαπημένη σειρά Strategy-Rpg Fire Emblem!

Συγκεκριμένα, η Nintendo ανακοίνωσε έναν νέο τίτλο για το 3DS, με την ονομασία Fire Emblem Echoes: Shadows of Valantia . Αυτό είναι ένα total remake του Fire Emblem Gaiden, που είχε κυκλοφορήσει το 1992 για το Snes! Ο νέος τίτλος θα περιλαμβάνει πολλά extra χαρακτηριστικά και θα κυκλοφορήσει για το 3Ds στις 19 Μαΐου!

Από τη χθεσινή μέρα, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι ανακοινώσεις για 2 νέους τίτλους Fire Εmblem για το επερχόμενο Nintendo Switch. Η Nintendo είχε ανακοινώσει πως, σε συνεργασία με την Tecmo Koei, θα κυκλοφορούσε ένα νέο παιχνίδι με την ονομασία Fire Εmblem Warriors. Αυτό θα είναι ανάλογο του Hyrule Warriors, που είχε κυκλοφορήσει και στο WiiU. Δηλαδή, θα αποτελέσει ένα crossover με ήρωες και στοιχεία της σειράς Fire Εmblem και Dynasty Warriors! Ενώ, πέρα από το Switch, θα κυκλοφορήσει και για το New 3Ds και New 3DSXL. Η κυκλοφορία του αναμένεται για μέσα στο 2017 χωρίς να διαθέτουμε, όμως, περισσότερες πληροφορίες!

Επίσης, η μεγαλύτερη ανακοίνωση ήταν η κυκλοφορία και ενός νέου τίτλου της σειράς για το Switch, ο οποίος θα είναι στα κλασσικά πρότυπα της σειράς (δηλαδή Strategy-Rpg). Κάτι παρόμοιο έχει να γίνει από το 2008 με το Fire Emblem Radiant Dawn που είχε κυκλοφορήσει για το Wii!

Τέλος, μετά τα Pokemon Go και Super Mario Run, η Nintendo ανακοίνωσε και έναν νέο Free2play (με microtransactions) Fire Εmblem Heroes τίτλο για Smart Phones. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου για iOs και Android, ενώ το pre-registration ξεκίνησε ήδη από σήμερα!

(Για να κάνετε pre-register μπείτε εδώ)

Τελικό συμπέρασμα?

Η Nintendo,  με την επιτυχία των Fire Emblem στο 3DS, αναμένεται να φέρει μια επανάσταση στη σειρά με την ανακοίνωση 4 νέων τίτλων!

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλη την Nintendo Direct, με περισσότερες πληροφορίες για όλους αναμενώμενους  τους τίτλους της σειράς.

 

 

[Πηγή 1, 2, 3, 4]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts