Οι μεγαλύτεροι Villains των Video Games #1

Smiley face

Ακόμη και τα πρώτα video games είχαν πάντα κάποιον Villain, τον κακό τις υπόθεσης δηλαδή. Οι Villains πέρα από το να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη, δίνουν ένα γενικότερο νόημα στο παιχνίδι καθώς, σχεδόν πάντα, είναι αντίθετοι με τα σχέδια σας. Ποιοι όμως είναι οι μεγαλύτεροι αυτών; Το Gamehorizon, ξεσκόνισε λίγο τις “βιβλιοθήκες” των βιντεοπαιχνιδιών, και βρήκαμε για εσάς μερικούς από αυτούς :

-Joker ( Batman Arkham Series  + Telltale)-Οι μεγαλύτεροι Villains των Video Games #1

O Joker ήταν και θα είναι, ένας από τους πιο γνωστούς villains στην ιστορία των video games. Όπως και μερικοί ακόμη στη λίστα, ο Joker, είναι μανιακός, ψυχασθενής δολοφόνος κλόουν, χωρίς ίχνος ενοχών ή τύψεων. Εδώ να αναφέρουμε οτι η πλευρά του που βλέπουμε στο Batman της Telltale είναι ίσως από τις καλύτερες και πιο ανατριχιαστικές παρουσιάσεις του Jester of Genocide.

-Vaas Montenegro ( Far Cry 3 )-Οι μεγαλύτεροι Villains των Video Games #1

Και προφανώς ο Vaas από το Far cry 3 δεν λείπει από τη σημερινή πεντάδα. Όπως και ο προκάτοχος του, εν ψυχρώ δολοφόνος, ψυχασθενής, μανιακός και κυρίως, τρομακτικά απρόβλεπτος.

”Did I ever tell you what the definition of insanity is?,,

-Darth Vader ( Star Wars )-Οι μεγαλύτεροι Villains των Video Games #1

Θα ήθελα πάρα πολύ να γράψω για το υπόλοιπο το άρθρου ” VADER Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ” αλλά πιθανόν τότε, να ήταν το τελευταίο άρθρο που θα βλέπατε από εμένα. Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον υπέροχο villain; Από που να αρχίσεις και από που να τελειώσεις; Ελάτε, κάντε κι εσείς αναπαράσταση της αναπνοής του, για να μην νιώθω σαν ψυχαναγκαστικός.

-Dr.Neo Cortex ( Crash )-
Οι μεγαλύτεροι Villains των Video Games #1

Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζω τον μικρό, κίτρινο, πεισματάρη και μεγαλύτερο υπερκακό που τα παιδικά μας χρόνια θα μπορούσαν να είχαν ποτέ. Δεν ξέρω αν μ’αρεσει η τόση νοσταλγία σήμερα.

-Zachary Hale Comstock ( Bioshock Infinite )-Οι μεγαλύτεροι Villains των Video Games #1

Ένας από τους κύριους λόγους, που έπιασα και ξανατερμάτισα το BioShock Infinite. Θα βάζαμε δικιά του φωτογραφία, αλλά έτσι, θα δεν θέλουμε να σας το χαλάσουμε αν δεν την έχετε δει ακόμη. Έχετε δει τον Donald Sutherland από τα Hunger Games;  Ε κάτι τέτοιο. Μια λέξη τον περιγράφει τέλεια: Madman.

Σας ξύσαμε λίγο τις πληγές της νοσταλγίας ; Μείνετε συντονισμένοι στο gamehorizon.gr γιατί λίαν συντόμως θα το ξανά κάνουμε με το  part 2!

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts