Μία επίδειξη με το Nervegear

Smiley face

Μία επίδειξη με το Nervegear. Η IBM διοργάνωσε μία συνέντευξη τύπου, για την επίδειξη του επερχόμενου παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας “Sword Art Online: The Beginning”, την Πέμπτη. Αναρτήθηκαν φωτογραφίες στις Ιαπωνικές ιστοσελίδες για gaming news, Inside Games και 4Gamer, από τον χώρο επίδειξης καθώς και από τον εξοπλισμό προσομοίωσης εικονικής πραγματικότητας.

nervegear demo pic 2

nervegear demo pic 3

Τα παρακάτω βίντεο δημοσιεύτηκαν από την Inside Games, στα οποία οι παίκτες δοκιμάζουν το παιχνίδι.

Όσοι πάρουν μέρος στην επίδειξη αυτή θα έχουν την δυνατότητα να σκανάρουν τα σώματά τους, τα οποία μετατρέπονται σε 3D avatars μέσα στην επίδειξη. Έπειτα, οι χρήστες μπορούν να χειριστούν το avatar τους με την βοήθεια μιας ποικιλίας hardware, όπως το Oculus Rift για εντοπισμό της κίνησης του κεφαλιού και των οπτικών εικονικής πραγματικότητας, τα Leap Motion και Ovrvision για την κίνηση των χεριών, ένα Microsoft Kinect 2 για την κίνηση του σώματος, και ειδικά παπούτσια για τον εντοπισμό της κίνησης των ποδιών. Το παραπάνω σύνολο hardware αποτελεί τον εξοπλισμό της επίδειξης και ονομάστηκε Nervegear Prototype. Το Nervegear ήταν το όνομα της συσκευής που χρησιμοποιούσαν οι χαρακτήρες για να συνδεθούν στο Sword Art Online.

nervegear demo pic 4

nervegear demo pic 8

nervegear demo pic 5 nervegear demo pic 6

nervegear demo pic 7

Οι χρήστες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την ικανότητά τους να αλληλοεπιδρούν με διάφορα αντικείμενα. Σε άλλο κομμάτι της επίδειξης, τους δόθηκε η δυνατότητα να πολεμήσουν με Gleam Eyes (από το 74ο πάτωμα του παιχνιδιού), μαζί με άλλους τρεις χρήστες.

nervegear demo pic 9

nervegear demo pic 10

nervegear demo pic 11

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts