Ο ηχητικός βοηθός Alexa της Amazon μετατρέπεται σε λάμπα

Smiley face

Η Amazon την προηγούμενη χρονιά ανέθεσε σε άλλες εταιρίες να δημιουργήσουν την Alexa ως ένα δικό τους προϊόν. Έτσι η GE σήμερα αποκάλυψε ένα αρκετά κοντινό παράδειγμα με το τελικό προϊόν. Είναι μία LED λάμπα που αποτελεί αποτέλεσμα εάν τοποθετήσουμε έναν δακτύλιο που λάμπει πάνω στο Echo Dot.
Η GE δεν έχει βρει ακόμα κάποιο φανταχτερό όνομα για το δημιούργημα της, με αποτέλεσμα να το αποκαλεί απλά LED lamp. Η λάμπα αν και μοιάζει να έχει έρθει από το μέλλον διαθέτει έναν όχι και τόσο όμορφο σχεδιασμό, γεγονός που θα δυσκολέψει κάποιον να την διακοσμήσει στο διαμέρισμα του. Οι λειτουργίες της λάμπας είναι σχεδόν παρόμοιες με αυτές μιας Echo συσκευής. Συμπεριλαμβάνει συνεχώς ανοιχτά μικρόφωνα τα οποία περιμένουν να ακούσουν οποιαδήποτε εντολή ή ερώτηση και θα ανταποκριθούν, μιλώντας μέσα από τα ενσωματωμένα ηχεία που διαθέτει. Ωστόσο, τα ηχεία δεν θα είναι κατάλληλα για να παίζουν μουσική, μιας και ο εκπρόσωπος της GE ανέφερε πως θα είναι παρόμοια σε ποιότητα με αυτά του Echo Dot.

 

Alexa
Η λάμπα έχει σχεδιαστεί προκειμένου να συμπεριλαμβάνει αυτό που η Amazon ξεκίνησε και ονόμασε Alexa. Ένα project το οποίο θα είχε την δυνατότητα να ελέγχει τις συνδεδεμένες με αυτό συσκευές μέσω φωνητικού ελέγχου. Η GE δήλωσε πως η εξωτερική όψη της λάμπας δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά δεν θα διαφέρει και πολύ από το τελικό προϊόν.

 

Η λάμπα αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο τρίμηνο του 2017, ενώ δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία για την τιμή της.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts