Μια πρώτη ματιά στο LG G6

Smiley face

Η LG έχει αποκαλύψει ήδη τα σχέδια της σχετικά με την ανακοίνωση της επόμενης ναυαρχίδας κινητών σε έναν περίπου μήνα. Σήμερα, μια νέα αναφορά ισχυρίζεται πως κατέχει την πρώτη φωτογραφία του κινητού, του LG G6 και φαίνεται να αληθεύουν μερικές από τις προηγούμενες φήμες σχετικά με την συσκευή.

 

Η LG έχει επιβεβαιώσει πως το G6 θα διαθέτει μία 5.7-ιντσών Quad HD LCD οθόνη, καθώς και ένα ασυνήθιστο 18:9 aspect ratio. Επίσης, έρχεται με το παραδοσιακό 3.5mm headphone jack. Το αναμενόμενο smartphone θα έχει γυάλινη και μεταλλική κατασκευή, ωστόσο, αυτή την φορά δεν θα περιέχει αποσπώμενη μπαταρία.

 

LG G6

 

 

Άλλες προηγούμενες καταγεγραμμένες φήμες υποστήριζαν ότι το LG G6 θα διαθέτει μια διπλή-κύρια κάμερα, μαζί με μια μπροστινή κάμερα η οποία θα λειτουργούσε όπως και ένα iris scanner. Επιπλέον, αναμένεται να έχει αδιάβροχο σώμα. Στο εσωτερικό, μερικές φήμες υποστηρίζουν πως θα έχει τον ανερχόμενος Qualcomm Snapdragon 835 και 6GB RAM.
Μερικές ακόμα πρόσφατες φήμες λένε πως το LG G6 θα έρχεται με thermal pipes στο εσωτερικό του για μεγαλύτερη αποδοτικότητα στην καταπολέμηση της θερμότητας. Μάλιστα, μια αναφορά ισχυρίζεται πως το G6 υπάρχει πιθανότητα να είναι το πρώτο third-party Android smartphone με υποστήριξη του Gooogle Assistant. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το τι ισχύει και τι όχι όσον αναφορά το LG G6 θα μαθευτεί την Τρίτη στης 26 Φεβρουαρίου στην συνέντευξη που θα δώσει η LG στο Mobile World Congress 2017.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts