Μια πρώτη ματιά στο νέο Galaxy S8

Smiley face

Μόλις αποκαλύφθηκε μια νέα εικόνα που αφορά το Samsung Galaxy S8 και φαίνεται να είναι αρκετά ρεαλιστική μιας και έχει τραβηχτεί με κάμερα. Η διαρροή η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Evan Blass, παρουσιάζει μια καθαρή όψη της “infinity” οθόνης καθώς και τις γνωστές, από το Galaxy S7, κυρτές γωνίες στο πίσω μέρος του.

 

Θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα, ένα με 5.8- και ένα 6.2-ίντσες QHD Super AMOLED οθόνες που θα καλύπτουν το 83 τοις εκατό του μπροστινού μέρους, καθώς και με ένα ασυνήθιστο aspect ratio — των 18.5:9. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν με 2 διαφορετικά chipsets, ενώ η διαθεσιμότητα τους θα εξαρτάται από την περιοχή. Τα chipsets θα προέρχονται από την Qualcomm και την Exynos της  Samsung, κατασκευασμένα και τα δύο με την διαδικασία τον 10-nanometer. Με τις αυξημένες οθόνες των δύο Galaxy S8  πολλοί θα πίστευαν πως θα έρθουν με μεγαλύτερες μπαταρίες, ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητο. Η Samsung θα παραχωρήσει 3000mAh και 3500mAh για τον 5.8-ιντσών και 6.2-ιντσών σχεδιασμό, αντίστοιχα. Σύμφωνα με διάφορες πηγές η φόρτιση θα γίνεται μέσω USB-C port, αλλά η εικόνα δείχνει ένα micro USB port, δεδομένο που μπορεί να σημαίνεις ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή.

 

Όσον αφορά το θέμα της κάμερας η κύρια θα διαθέτει 12-megapixel και η μπροστινή selfie camera 8, ενώ και οι δύο φακοί θα έχουν f1.7 focal ratios. Οι δύο αυτοί αισθητήρες τόσο στο S7 όσο και στο S7 Edge, όμως υπάρχουν ακόμα μερικά ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το software. Η κύρια κάμερα να κατέχει μια νέα οπτική λειτουργία αναζήτησης, με την οποία εικονίδια εμφανίζονται στην οθόνη και επιτρέπουν στον χρήστη να υποδείξει που θέλει να επικεντρωθεί η κάμερα. Επίσης, προηγούμενες αναφορές δείχνουν την πιθανότητα ενός Iris scanner.

 

 

Η Samsung έχει ήδη ανακοινώσει πως δεν θα παρευρεθεί στο MWC στην Barcelona αυτή την χρονιά και πως θα διεξάγει ένα event για την επίσημη ανακοίνωση του Galaxy S8 έναν μήνα αργότερα, στις 29 Μαρτίου. σχετικά με την τιμή στην Ευρώπη τα δύο μοντέλα S8 θα κοστίζουν €100 παραπάνω σε σχέση με τα περσινά μοντέλα. Το μοντέλο τον 5.8-ιντσών θα αγγίζει τα €799 και τον 6.2-ιντσών τα €899. Η κυκλοφορία τους θα γίνει στις 21 Απριλίου.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts