Συσκευή των 100$ μετατρέπει το κινητό σας σε 3-D Printer

Smiley face

Συναντούμε πολλές απόπειρες 3-D εκτυπώσεων με αυτοσχέδια μηχανήματα χαμηλού κόστους. Οι περισσότερες εξ αυτών δεν προσφέρουν τα αποτελέσματα που περιμένουμε. Η OLO κατασκεύασε ένα 3-D Printer το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να εκτυπώνετε 3-D μόνο με την χρήση του κινητού σας.

Η συγκεκριμένη συσκευή δεν ζυγίζει παραπάνω από 780 γραμμάρια και οι διαστάσεις του 17.2 x 11.5 x 14.8 cm. Τα κομμάτια που το απαρτίζουν είναι μια δεξαμενή που χωράει μέχρι και 400 κυβικά εκατοστά εκτυπωμένου προϊόντος, μπουκαλάκια των 100 γραμμαρίων που περιέχουν χρωματιστή κατασκευαστική ύλη (Photopolymer Resin) και μία πλάκα κάτω από την οποία συντίθεται το είδωλο.

Για να εκτυπώσετε θα χρειαστείτε εκτός του μηχανήματος ένα smartphone στο οποίο θα κατεβάσετε την εφαρμογή OLO και πάνω του θα τοποθετήσετε ένα ειδικό γυαλί και την μηχανή εκτύπωσης.

Το 3-D Printer της OLO βρίσκεται στο kickstarter και είχε ως στόχο τις $80.000. Στις δύο πρώτες μέρες συγκέντρωσε το 507% του στόχου του ! Έτσι λοιπόν το πιο πιθανό είναι να έχουμε κυκλοφορία του σύντομα.

Παρακάτω παρακολουθήστε την διαδικασία εκτύπωσης σε fast-forward.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts