Μόλις 1000 παίκτες στο No Man’s Sky!

Smiley face

Το No Man’s Sky είναι ένα παιχνίδι της Hello Games ενώ κυκλοφόρησε τον φετινό Αύγουστο. Έχοντας υποσχεθεί πολλά, ακόμη και απο τα πρώτα trailers έγινε σύντομα επιτυχία, μέχρι να έρθει η επίσημη κυκλοφορία του. Στο κέντρο του Γαλαξία θα έπρεπε να υπάρχει κάτι το αξιοθαύμαστο, ένας διαστημικός σταθμός ; Ενας εντελώς διαφορετικός πλανήτης ; Δέν θα μάθουμε ποτέ, καθώς δεν υπήρξε τίποτα. Κι αυτό δεν ήταν το μόνο πρόβλημα. Είχε υποσχεθεί δεκάδες άλλα πράγματα που τελικά ήταν απλώς μια απάτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το steamcharts ο πήχης του No Man’s Sky που αρχικά βρισκόταν στους 212,321 παίκτες πλέον σε διάστημα περίπου 5 εβδομάδων έχει πέσει σε λιγότερο από χίλιους παίκτες, μια μείωση που ανέρχεται στο 90% !

Μόλις 1000 παίκτες στο No Man's Sky!

Συγκεκριμένα σε μια δήλωση που έκανε πρόσφατα ο Shuhei Yoshida στο Eurogamer είπε πως  :

”Αντιλαμβάνομαι μερικές από τις κριτικές που δέχεται κυρίως ο Sean Murray, γιατί ο ίδιος του ακουγόταν σαν να υπόσχεται περισσότερα χαρακτηριστικά για το παιχνίδι από την πρώτη μέρα.

Δεν ήταν καλή PR στρατηγική, επειδή δεν είχε κάποιον ειδικό με το PR για να τον βοηθά και στο κάτω-κάτω είναι και indie developer. Ωστόσο, έχει δηλώσει πως το πλάνο τους είναι να συνεχίσουν να εμπλουτίζουν το No Man’s Sky με χαρακτηριστικά και έτσι ανυπομονώ να συνεχίζω να παίζω το παιχνίδι.

Εσείς πιστεύεται πώς αξίζει να περιμένουμε για μελλοντικά updates πριν βγάλουμε συμπεράσματα ; Ποια η γνώμη σας για την απότομη αυτή πτώση ; Περιμένουμε τα σχόλια σας !

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts