Μόλις κυκλοφόρησε το Demo του Ελληνικού Aurora: The Lost Medallion

Smiley face

Διαθέσιμη στο Steam η Demo έκδοση του Aurora: The Lost Medallion – The Cave

Η αναμονή φτάνει στο τέλος! Η ομάδα Noema Games από τη Θεσσαλονίκη μόλις κυκλοφόρησε την demo έκδοση του παιχνιδιού της Aurora: The Lost Medallion – The Cave. Έπειτα από αρκετά χρόνια ανάτπυξης και συνεχών δοκιμών, το κοινό μπορεί να μπει στο μαγικό κόσμο της Σπηλιάς και να εξερευνήσει τις ιστορίες που κρύβει.

Μέσα από μια σειρά γρίφων, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το σύμπαν της Aurora παίζοντας κρυφτό. Το παιχνίδι υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία point and click adventure game, που σίγουρα φέρνει στο μυαλό μνήμες από τίτλους του πολυαγαπημένου είδους με αμέτρητες επιτυχίες από το παρελθόν. Συνδυάζει τεχνολογίες και στοιχεία σύγχρονων παιχνιδιών με υψηλής ποιότητας soundtrack και γραφικά εξ’ολοκλήρου ζωγραφισμένα στο χέρι.

Ο Γιάννης Χατζόπουλος, ο Φοίβος Μαρκάτος, ο Θανάσης Ράδογλου και οι δίδυμοι Στράτος και Νίκος Τζελέπης, μετά από 5 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με το παιχνίδι, είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα στο ευρύ παγκόσμιο κοινό. Στο πλάι τους, ο Θεοφάνης Γαβριηλίδης και ο Αλέξανδρος Γκορμπένκο την προώθηση και την επικοινωνία του παιχνιδιού. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα μέλη της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

Νωρίτερα φέτος, η Noema Games  μίλησε  στην κάμερα της Cosmote TV και πιο συγκεκριμένα στον Παύλο Παπαπαύλου στην εκπομπή Game R1. 

Η Demo έκδοση του Aurora: The Lost Medallion – The Cave είναι διαθέσιμη στο Steam για Windows, macOs και Linux και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν. Απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία, 39 έτη φωτός μακριά στον παγωμένο και αφιλόξενο πλανήτη Eedor.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα για τα indie games

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts