Νέα anime σειρά Pokemon για παλιούς και νέους fans!

Smiley face

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε νέα anime σειρά Pokemon από την επίσημη ιστοσελίδα της Pokemon Company.

Pokemon Generations

To όνομα της σειράς θα είναι “Pokemon Generations” και σκοπός της να ρίξει λίγο φως σε διάφορες διαχρονικές στιγμές των παιχνιδιών. Η σειρά αυτή θα μας ξεκινήσει από το Kanto-region και θα καταλήξει στο Kalos (άρα, αυτό σημαίνει από Red-Blue μέχρι και Χ-Υ). Τα επεισόδια θα κρατάνε από τρία έως και πέντε λεπτά (μόνο τόσο δυστυχώς), θα είναι εβδομαδιαία και θα κυκλοφορήσουν όλα στο επίσημο κανάλι των Pokemon στο  Youtube.

Η νέα σειρά Pokemon θα διαρκέσει από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου. Επιτέλους, έχουμε πάλι μία σειρά που  θα είναι βασισμένη στις ιστορίες των main παιχνιδιών Pokemon. Ξέροντας ότι σε λιγότερο από τρεις μέρες αυτή η σειρά θα ξεκινήσει, μπορούμε πλέον να πούμε οτι το 2016 είναι μία καλή χρονιά για να είστε Pokemon fan. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο, έχουν κυκλοφορήσει ήδη το Pokken και το Pokemon Go, ενώ αναμένουμε την κυκλοφορία των Pokemon Sun & Moon στις 23 Νοεμβρίου με ανυπομονησία.

 

Μέχρι την έναρξη της σειράς μπορείτε να μάθετε 5 facts για τα Pokemon που ίσως να μην ξέρατε, όπως και να δείτε αυτήν την ενδιαφέρον λίστα με 20 Pokemon Gijinka

 

Ακολουθεί το trailer της σειράς:

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts