Νέα χαρακτηριστικά για τις νέες RACING motherboards της BIOSTAR

Smiley face

Η BIOSTAR ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά της δεύτερης γενιάς RACING motherboards που θα υποστηρίζουν τους επεξεργαστές έβδομης γενιάς της Intel. Η BIOSTAR βελτιώνει το game για τους gamers, παρουσιάζοντας χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις για μία ακόμα πιο συγκλονιστική εμπειρία που δεν έχει υπάρξει από άλλη RACING σειρά.

 

Τα νέα χαρακτηριστικά τονίζουν την επίδοση και το style για τα οποία φημίζονται οι BIOSTAR RACING σειρές. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την καινούργια M.2 Cooling Protection, 10GbE LAN, Lightning Charger και τα βελτιωμένα όσον αφορά τον LED φωτισμό, VIVID LED Armor και 5050 LED Fun Zone.

 

M.2 Cooling Protection

Οι RACING motherboards δεύτερης γενιάς από την BIOSTAR θα είναι οι πρώτες που θα διαθέτουν M.2 ψύκτρα που χαρακτηρίζεται από αρκετά υψηλή αποδοτικότητα ψύξης, προκειμένου να προστατέψει τις M.2 συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην M.2 θέση του πίνακα και το chipset από θέματα θερμότητας, επεκτείνοντας έτσι την διάρκεια ζωής των M.2 συσκευών και διατηρώντας σταθερή την δραστηριότητα τους ακόμα και όταν το σύστημα βρίσκεται σε πλήρης λειτουργία.

 

m-2_cooling

Intel 10 GbE LAN

Το X550 chipset της Intel υποστηρίζει 10GbE LAN, προσφέροντας δέκα φορές γρηγορότερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και bandwidth σε σχέση με το παραδοσιακό GbE LAN. Μάλιστα σε συνδυασμό με τους επεξεργαστές έβδομης γενιάς της Intel, θα αποτελούν τις γρηγορότερες motherboards για online gaming.

 

VIVID LED Armor

Η νέα VIVID LED Armor ενισχύει την προστασία για τα I/O interfaces και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα ήχου χωρίς στατικό ηλεκτρισμό. Έρχεται με LED φωτισμό για DIY διασκέδαση. Αυτό το χαρακτηριστικό επίσης αυξάνει την απόδοση μιας και κρατάει το σύστημα σταθερό και το προστατεύει από την σκόνη και τις στατικές παρεμβολές.

 

5050 LED Fun Zone

Το ολοκαίνουργιο 5050 LED Fun Zone έρχεται με δύο 5050 LED κεφαλές για περισσότερες επιλογές χρωμάτων που αφορούν τον φωτισμό. Αυτό βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίον προστίθενται χρώματα στο σύστημα κάποιου.

 

Digital Power+

Η Digital Power+ χρησιμοποιεί IR’s digital power έλεγχο για να φέρει στο PC και τον επεξεργαστή εξαιρετικά υψηλή απόδοση και σταθερή δραστηριότητα.

 

High-Speed U.2 32Gb/s Connector

Αυτή η μοναδική τεχνολογία χρησιμοποιεί PCI Express 3.0 x4 για μέγιστο bandwidth στα 32Gb/s με αποτέλεσμα η μεταφορά να φτάνει 6.5x περισσότερη ταχύτητα από αυτή των παραδοσιακών SATA solid-state drives.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts