Νέα διαρροή πληροφοριών για το Galaxy S8

Smiley face

Το  Samsung Galaxy S8 και το S8 Plus είναι δύο από τα πιο αναμενόμενα smartphones για το 2017. Θα διαθέτουν και τα δύο μια dual-curved οθόνη  με μικρά bezels, τα οποία σύμφωνα με τις τελευταίες φωτογραφίες, φαίνονται να είναι αρκετά όμορφα. Βέβαια, αυτό που έγινε γνωστό αυτή την φορά σχετικά με τα αναμενόμενα κινητά είναι το όνομα της οθόνης τους, η οποία φέρει το όνομα “Infinity Display”.

Ωστόσο έχουν ακουστεί αρκετές φήμες σχετικά με τις ναυαρχίδες της Samsung. Το Galaxy S8 αναμένεται να έρθει με μια 5.8-ιντσών οθόνη, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του με μια 6.2-ιντσών.

 

 

Στο εσωτερικό τους θα περιέχουν έναν Snapdragon 835 chipset και δεν θα διαθέτουν Home button στο μπροστινό τους μέρος. Αυτό σημαίνει πως το fingerprint scanner θα βρίσκεται στο πίσω μέρος τον συσκευών, δίπλα στην κάμερα. Οι πρόσφατες φωτογραφίες επίσης, δείχνουν πως θα διαθέτουν ένα επιπλέον κουμπί στα πλάγια, το οποίο θα παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο digital assistant της Samsung (ή αλλιώς Bixby).

 

Οι επερχόμενες συσκευές της Samsung θα ανακοινωθούν στις 29 Μαρτίου στην New York City, ενώ οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν στα μέσα Απριλίου.

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts