Η νέα IP της Bioware θα καθυστερήσει

Smiley face

Από το 2018 πάμε για το 2019.

Η νέα IP της BioWare, η οποία αναμενόταν να κυκλοφορήσει πριν από τα τέλη Μαρτίου του 2018, θα καθυστερήσει για το οικονομικό έτος 2019 της όχι και πολύ αγαπημένης μας Electronic Arts, το οποίο ξεκινάει από τον Απρίλιο του 2018 και διαρκεί έως τον Μάρτιο του 2019.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πρόοδο της νέας action IP της BioWare”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts, Andrew Wilson, κατά τη διάρκεια της οικονομικής Q4 2017 τηλεδιάσκεψης. “Ο σχεδιασμός είναι εκπληκτικός. Τα Gameplay mechanics είναι εξαιρετικά, και η δράση θα είναι συναρπαστική. Το παιχνίδι είναι χτισμένο γύρω από μια ζωντανή υπηρεσία και, μέσα από τη δημιουργική μας διαδικασία, αποφασίσαμε να προσθέσουμε περισσότερα στο νέο κοινωνικό σχεδιασμό για τους παίκτες μας. Για να το προσαρμόσουμε αυτό, μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του παιχνιδιού στο οικονομικό έτος του 2019. “

Ο διευθύνων οικονομικός διευθυντής της Electronic Arts, Blake Jorgensen, πρόσθεσε: “Θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω το στοιχείο της ζωντανής υπηρεσίας”.

Η BioWare ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη νέα της IP στην E3 2014. Είναι υπό ανάπτυξη από το 2012.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts