Νέα παιχνίδια Pokemon

Smiley face

Στο προσεχές Pokemon Direct, αναμένουμε να μάθουμε για τα νέα παιχνίδια Pokemon. Με μία ματιά στις προσθήκες στο Ευρωπαϊκό εμπόριο της Nintendo, βλέπουμε δύο άγνωστα ονόματα, τα Pokemon Sun και Pokemon Moon και τα logo τους. Οπότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν καινούρια παιχνίδια, μένει να μάθουμε το αν θα είναι ένα ακόμη από τα αγαπημένα μας RPG ή κάποιο Puzzle/Dungeon. Βέβαια, παλιότερα, με παρόμοιο τρόπο περιμέναμε και την ύπαρξη δύο ακόμα παιχνιδιών, των Water Blue και Delta Emerald, χωρίς την ύπαρξη όμως των logo. Άρα τώρα με τα logo έχουμε λόγο να πιστεύουμε πως τα πράγματα είναι κάπως πιο επίσημα. 

pokemon-sun-moon_gamehorizon

Επίσης, φαίνεται πως υπάρχουν και σπόντες για τα νέα παιχνίδια, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία (και κυρίως τη λεζάντα) που ανάρτησε ο Junichi Masuda της GAME FREAK inc. στο λογαριασμό του στο Twitter.

pokemon-sun-moon3_gamehorizon

Υπενθυμίζουμε πως ακόμα αναμένουμε την κυκλοφορία του Pokemon GO και της Pokemon Z. Η Pokemon Z, για την οποία περιμένουμε περισσότερα νέα αύριο, φαίνεται πως τελικά θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2016.

To Pokemon Direct θα προβληθεί αύριο στο Twitch εδώ, στις 17.00 το απόγευμα. Επίσης, όλες οι αποκαλύψεις θα είναι διαθέσιμες στο site της Nintendo. Υπομονή!

Πηγή: NERDLEAKS

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts