Νέες πληροφορίες για την καινούρια Pokemon Movie

Smiley face

Στην επίσημη σελίδα για την ταινία “Pokémon the Movie XY & Z: Volcanion to Karakuri no Magearna” ανακοινώθηκε την Πέμπτη πως το τραγούδι της ταινίας θα είναι της YUKI (Naruto the Movie: Ninja Clash in the Land of Snow). Το όνομα του τραγουδιού είναι  “Post ni Koe o Nageirete” (Put Your Voice in the Post Box).

Στις 14 Απριλίου γνωρίζουμε πως θα προβληθεί ένα spot για την προώθηση της ταινίας στο παιδικό πρόγραμμα Oha-sta του καναλιού TV Tokyo.  Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους Ιαπωνικούς κινηματογράφους στις 16 Απριλίου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το υπάρχων trailer της ταινίας:

Η υπόθεση της ταινίας: Ο Ash συνδέεται με μία μυστηριώδης δύναμη με το θρυλικό Pokemon Volcanion, όταν αυτό πέφτει ξαφνικά από τον ουρανό. Ο Ash είναι αναγκασμένος να το ακολουθήσει μέχρι το Volcanion να εκπληρώσει την αποστολή του. Θα φτάσουν σε μία πόλη που υπάρχουν παντού τριγύρω γρανάζια, όπου ο ηγέτης της περιοχής έχει καταφέρει κι έχει κλέψει την απόλυτη εφεύρεση, το θρυλικό Pokemon Magearna, που δημιουργήθηκε πριν από 500 χρόνια. Ο ηγέτης σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το Magearna για να καταφέρει να καταλάβει το μηχανικό αυτό βασίλειο της περιοχής. Θα μπορέσει ο Ash μαζί με το Volcanion να σώσουν το Magearna; 

Το cast των ηθοποιών θα παραμείνει το ίδιο. Λογικά όπως και στις 2 προηγούμενες ταινίες, θα υπάρξει και ένα anime short με πρωταγωνιστή τον Pikachu πριν την έναρξη της ταινίας.

Update: Κυκλοφόρησε και το δεύτερο trailer της νέας ταινίας, όπως και το τρίτο teaser. Μπορείτε να δείτε τα 2 καινούρια trailer παρακάτω:

 

Πηγή: AnimeNewsNetwork

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts