Νέοι χαρακτήρες στο My Hero Academia: Battle for All, Denki και Yūga

Smiley face

Άλλοι δύο χαρακτήρες έρχονται να προστεθούν στο επερχόμενο παιχνίδι My Hero Academia: Battle for All. Πρόκειται για τους Denki Kaminari και Yūga Aoyama, για τους οποίους μάθαμε από δύο βίντεο που κυκλοφόρησαν στο κανάλι της Bandai Namco Entertainment στο YouTube. Μπορείτε να δείτε τα δύο καινούρια βίντεο παρακάτω.

Denki Kaminari: Ο Denki μπορεί να εξαπολύσει μία σειρά από χτυπήματα στον αντίπαλο, συνοδευμένα από μία ηλεκτρική εκκένωση-έκρηξη για να ολοκληρώσει το combo. Στις δυνατότητές του περιέχονται και οι επιθέσεις “Human Stun Gun” και “Discharge”. Αν όμως ο Denki χρησιμοποιήσει πολλές από αυτές τις κινήσεις σε μικρό χρονικό διάστημα, ο εγκέφαλός του θα βραχυκυκλώσει. Στην οθόνη αφής, ο παίκτης θα προσπαθήσει να φορτώσει την ειδική μπάρα χτυπώντας τη γρήγορα, με σκοπό την εκτέλεση μίας Ultimate επίθεσης.

Yūga Aoyama: Στο βίντεο του Yūga παρακολουθούμε το laser του σε δράση. Όπως και με τον Denki, όταν ο παίκτης φορτίσει την ειδική μπάρα στην οθόνη αφής, ο Yūga μπορεί να χρησιμοποιήσει την ειδική επίθεση Ultimate Time, που δυναμώνει την ισχύ και τη διάρκεια των laser.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Nintendo 3DS στις 19 Μαΐου. Κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του side-story, που θα γίνει διαθέσιμο στον παίκτη μόλις αυτός ολοκληρώσει το main story mode. Επίσης θα μπορεί να κοσμήσει τους χαρακτήρες με διάφορες στολές και αξεσουάρ.

Πηγή: AnimeNewsNetwork
 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts