Νέο anime για το Kabaneri of the Iron Fortress

Smiley face

kabaneriΣτο event Noitamina Project Unveiling της Fuji TV ανακοινώθηκε την Πέμπτη ότι δόθηκε πράσινο φως για την παραγωγή ενός νέου Kabaneri of the Iron Fortress. Ο Tetsuro Araki, ο σκηνοθέτης του original anime, επιβεβαίωσε ότι η καινούρια δουλειά περνάει από animation. Στο event επίσης σημειώθηκε πως μετά την σειρά του καινούριου έτους, θα ακολουθήσουν δύο compilation ταινίες, καθώς και ένα drama CD, το οποίο θα εξιστορεί τα γεγονότα μετά την σειρά.

Η “steampunk survival action” ιστορία λαμβάνει χώρα στη χώρα-νησί Hinomoto, όπου οι άνθρωποι κρύβονται σε φρούρια, αποκαλούμενα σταθμούς, από την απειλή των ζόμπι οντοτήτων με ατσάλινη καρδιά, γνωστά ως Kabane. Μόνο θωρακισμένες μηχανές, γνωστές και ως Hayajiro, κυκλοφορούν ανάμεσα στους σταθμούς.

Το original τηλεοπτικό anime ξεκίνησε στις 7 Απριλίου, και τελείωσε την 1η Ιουλίου. Το δεύτερο επεισόδιο καθυστέρησε λόγω των επεισοδίων που προκάλεσε ο σεισμός Kumamoto στις 15 Απριλίου. Η αναμετάδοση της σειράς συνέχισε μία εβδομάδα αργότερα με την προβολή του δεύτερου επεισοδίου.

Πηγή: link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts